Una botifarrada popular, nova proposta de la Cuina del Mercadet dels dissabtes...

Una botifarrada popular, nova proposta de la Cuina del Mercadet dels dissabtes a Valldoreix

La Cuina del Mercadet dels dissabtes torna a Valldoreix aquest cop per organitzar una botifarrada popular, que pel mòdic preu de 5 euros donarà als assistents una botifarra amb seques i un plat de cerámica de regal.  L’apat tindrà lloc la Pl. de l’Estació aquest dissabte dia 13 a partir de les 12:30h.

El Mercadet dels Dissabtes aterra de nou a l’Estació de Valldoreix amb una proposta culinària per compartir amb la vila un àpat tan propi de la gastronomia catalana com és la botifarra amb mongetes. Tothom qui s’apropi el proper dissabte dia 13 d’abril a partir del migdia podrà tastar aquest tradicional plat la gastronomia catalana per un preu de 5 euros.

L’EMD de Valldoreix, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’associació de mercadets Asomercat, té l’objectiu de promoure la cuina del territori i alhora dinamitzar l’espai de compra i venda ambulant a Valldoreix. La iniciativa vol ser també una ocasió per refermar la proposta del Mercadet dels Dissabtes, a tocar de la Pl. de l’Estació, com un punt de trobada del poble valldoreixenc. En passades edicions, la Cuina del Mercadet ha acollit una calçotada, una arrossada o una escudella popular.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta