Valldoreix celebra el Carnaval amb una rua i una festa multitudinària a...

Valldoreix celebra el Carnaval amb una rua i una festa multitudinària a l’Espai Garden

0 950

Les novetats en el recorregut de la rua i el nou emplaçament de la festa a l’Espai Garden han sentat bé a la Festa de Carnaval de Valldoreix, que s’ha revitalitzat amb una participació multitudinària de petits i grans vestits per a l’ocasió amb les disfresses més originals.

El carnaval de Valldoreix afrontava enguany el repte de reinventar-se i deixar el seu emplaçament original a la plaça del Casal de Cultura i canviar el recorregut de la seva rua, que fins aquest any recorria la rambla Mn. Cinto des de l’estació fins a la plaça del Casalet. L’edició 2018 del Carnestoltes va començar a les 11 del matí al carrer Brollador, a l’aparcament del pavelló de voleibol, des d’on a les 11:30h. va sortir la rua que, al ritme de la Harpo´s Band, va recórrer l’avinguda Montmany fins a la plaça del Mas Roig, per després agafar la rambla Verdaguer fins a l’Espai Garden del costat de la Casa de la Vila. I va superar la prova amb èxit, atès que van ser molts els valldoreixencs que es van apuntar a la desfilada carnavalesca pels carrers de la vila, i encara van ser més els que es van acabar sumar a la festa a l’Espai Garden que va començar a les 12 del migdia.

Els principals reclams de la celebració van ser el concurs de disfresses, organitzat entre tots els assistents disfressats i el concert del grup The Penguins, que va fer les delícies de petits i grans i va posar tot el públic a ballar amb la seva proposta de reinterpretació de cançons clàssiques infantils a l’estil reggae. El punt i final a la festa es va posar amb l’entrega de premis del concurs de disfresses en què es van imposar les comparses dels ‘Pirates’ i ‘Hawai Bombay’ dels Marxosos del Vallès i la disfressa ‘Els peixos’. Com és tradició també es van repartir els premis del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis, que van recaure en l’Hípica Domenech-Dunfoy, els Marxosos del Vallès i l’associació de veïns del barri de la Serreta-Bosc d’en Saladrigues, juntament amb el Club Natació Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta