Valldoreix celebra el carnaval amb una rua i una festa multitudinaries i...

Valldoreix celebra el carnaval amb una rua i una festa multitudinaries i plenes de color

Prop de 600 persones es aplegar a quarts de deu del matí la plaça de l’estació de Valldoreix per participar de la rua de Carnaval organitzada per l’EMD de Valldoreix.

Dinosaures, princeses, cavallers, superherois, fades, peter pans, blancaneus, un munt de personatges d’Star Wars i un llarg etcétera van protagonitzar la rua del Carnaval de Valldoreix, que ahir diumenge va omplir de música i color l’Av. Jacint Verdaguer de l’estació fins a la plaça del Casal de Cultura. La rua va començar quan passaven pocs minuts de les 11 del matí quan, un cop degustada la xocolata desfeta, tots els participants es van posar en fila per seguir els set membres de la ‘Always Drinking Marching Band’, que es van encarregar de posar la música a la rua carnavalesca. La banda es va encarregar de posar a ballar i riure a petits i grans amb el seu espectacle de cançons en clau festiva.

Un dels moments més esperats del dia va arribar amb la proclamació de les disfresses guanyadores dels premis del Carnaval 2015. En l’apartat de comparses els guanyadors van ser ‘Bollywood’ dels Marxosos del Vallès, ‘La concertina’ de l’Ass. de Veïns de Vall d’Or i els ‘Dinosaures’ dels pares i infants del Ferran i Clua. Pel que fa a les disfreses individuals es van premiar el ‘Cub de rubik’, ‘Mario kart’, ‘Selenites’, ‘El món de Jack’, ‘Lego’, ‘Les meduses i ‘El tren’.

A més de lliurar els premis a les millors disfresses, es va procedir a fer l’entrega dels premis a les millors carrosses de la Cavalcada de Reis, anunciades pel president de l’EMD el mateix dia de la Cavalcada. Els premis se’ls van endur les carrosses dels Marxosos del Vallès, la hípica Domenec Dunfoy i el Club Esportiu Valldoreix.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta