Valldoreix reprèn l’activitat plenària el proper dilluns amb una Junta de Veïns...

Valldoreix reprèn l’activitat plenària el proper dilluns amb una Junta de Veïns telemàtica pel coronavirus

0 180

Les Juntes de Veïns de l’EMD de Valldoreix recuperaran l’activitat el proper dilluns dia 27 d’abril amb una sessió que se celebrarà per videoconferència per mantenir el distanciament social decretat durant l’estat d’alarma per la pandèmia de Covid-19. En la situació actual generada pel coronavirus, s’acredita la força major, el greu risc col.lectiu, la catàstrofe o la calamitat pública, i és per això que mentre duri la vigència de l’estat d’alarma pel COVID 2019, l’EMD-Valldoreix celebrarà les seves sessions plenàries per vía telemàtica. La celebració de la Junta de Veïns Extraordinària telemàtica està motivada pel caràcter inajornable dels acords que s’hi portaran a aprovació i per la suspensió de terminis establerta al Reial Decret de declaració de l’estat d’alarma, que deixa sense efecte la periodicitat de les sessions dels plens ordinaris i atura els procediments administratius.

Durant la Sessió Plenària Extraordinària es donarà compte, davant els representants dels grups polítics amb representació a la Junta de Veïns, dels decrets de presidència promulgats pel president amb el conjunt de mesures per fer front a la pandèmia de coronavirus i evitar la propagació de la malaltia Covid-19 a Valldoreix. Les mesures més destacades han estat el tancament de les dependències de la Casa de la Vila, de l’Escola Bressol, de l’Escola de Música, el Casal d’Avis, els espais culturals, el Complex Esportiu, el Biblioaccés Vall d’Or i el precintat de tots els parcs públics de Valldoreix. També es presentaran davant la Junta de Veïns les modificacions implementades al Mercadet dels Dissabtes a Valldoreix per preservar la salut de paradistes i clients, al mateix temps que es garanteix l’abastiment de productes d’alimentació de primera necessitat. Altres mesures adoptades han estat la suspensió del cobrament dels lloguers als locals propietat de l’EMD de Valldoreix amb negocis de restauració i floristeria; la suspensió del cobrament de les quotes de l’Escola Bressol, el Complex Esportiu i els cursos i tallers culturals; la suspensió dels treballs del servei de manteniment de l’arbrat públic, excepte les actuacions d’emergència; i l’habilitació d’un canal telemàtic entre la ciutadania i els tècnics de l’EMD per fer consultes urbanístiques, entre d’altres.

 

La sessió extraordinària del ple també debatrà l’aprovació de la liquidació del pressupost 2019, les inversions financerament sostenibles executades durant l’any passat i la cinquena modificació pressupostària del 2020.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta