Valldoreix traça el full de ruta sobre les necessitats d’equipaments a la...

Valldoreix traça el full de ruta sobre les necessitats d’equipaments a la vila fins a l’any 2028

Un nou edifici per a l’Escola de Música, un centre de dia, una biblioteca, un centre cívic polivalent, un espai escènic i musical, un espai museístic, diferents equipaments poliesportius i un mercat municipal. Aquestes són les principals necessitats que dibuixa el Pla d’Equipaments de Valldoreix fins a l’any 2028, que ahir es va presentar a la ciutadania en una audiència pública temàtica a la Sala de Plens de la Casa de la Vila. En total van ser una vintena els veïns i veïnes que es van donar cita a la sala noble del consistori valldoreixenc, per seguir amb atenció les explicacions del president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, assistit tècnicament pel Cap d’Urbanisme de la corporació, redactor del pla.

Durant la presentació del document, el tècnic redactor va desgranar les necessitats de la vila en matèria d’equipaments i les diferents opcions d’emplaçament, tenint en compte la disponibilitat de terrenys de titularitat pública. En aquest sentit, el pla prioritza aquells terrenys que són propietat de l’EMD de Valldoreix i que, per tant, no representarien haver d’invertir temps i recursos a l’hora d’endegar projectes en aquests espais. En concret, els principals serien l’espai Garden -a tocar de l’EMD- per a l’Escola de Música; l’espai de la Centralitat pel centre cívic, l’espai escènic i el mercat; i el nucli de la seu de l’EMD per a la biblioteca, el centre de dia i el museu. Un cop enllestida la presentació tècnica del pla es va donar la paraula als assistents, encetant un torn de preguntes ciutadanes, on aquests van traslladar a la taula presidencial les seves preguntes i valoracions.

Les properes passes del Pla d’Equipaments de Valldoreix seran l’obertura d’un període en què la ciutadania podrà fer les seves aportacions telemàtiques al document i també està previst celebrar una nova reunió -encara pendent de calendaritzar- on es farà el retorn sobre la participació ciutadana.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta