Cercador per paraules clau
02 febrer 2017

L’Arnau Cadell introdueix la dansa com a assignatura dels alumnes de 3er d’ESO

Ballar per alliberar-nos de les nostres pors. Ballar per presentar-nos davant els altres i davant de nosaltres mateixos com allò que realment som. Ballar com a antídot dels nostres problemes, però també com a catalitzador per a fer-los desaparèixer. Per a demostrar que no estem sols. Per aconseguir, entre tots, que les coses canviïn. Que el nostre futur i el dels nostres fills sigui millor.

Aquestes són les premises de ‘Five days to dance’, que serà l’activitat constitutiva i l’eix vertebrador del crèdit de síntesi curricular que pretén posar un major èmfasi en el treball de competències, que molts cops queden ocultes en el currículum com són les emocions, els sentiments o la cohesió de grup. Per tant, no es tracta d’una activitat optativa, sinó obligatòria i avaluable dins del currículum dels alumnes.

L’activitat es desenvoluparà durant sis dies lectius (el 24 de març i del 27 al 31 de març) i conclourà amb la posada en escena a l’Auditori de Sant Cugat el dia 30 de març a les 19:00h. dins de la programació de l’equipament cultural santcugatenc.

Donat que el cost de l’activitat és important, el centre esta buscant subvencions per poder reduir el cost directe que suposa per a cada família. De moment tan l’AMPA com l’EMD de Valldoreix i l’Ajuntament de Sant Cugat han donat col·laboració i suport econòmic al projecte. Amb l’ajut rebut, des de l’Arnau Cadell esperen que el cost inicial de l’activitat, que és de 42 € per alumne, pugui quedar reduït a pràcticament la meitat.

Des de la direcció de l’institut han expressat la ‘il·lusió d’haver aconseguit finalment la realització d’aquesta activitat, que també vol ser una continuïtat de la que vam realitzar a 1r d’ESO amb el programa “Tots Dansen” i que tant bon gust de boca ens va deixar a tots plegats’.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril

02-04-2024

Eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M: On es vota a Valldoreix?

22-03-2024

Foment de l’ús del català i ambició climàtica al Ple de març de Valldoreix

21-03-2024

Arrenca la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix 2024 amb ‘Un prometatge’