Cercador per paraules clau

Barris de Valldoreix

Descarrega el mapa de la Vila

Aqualonga

Aquest barri porta el nom de l’antic terme alt-medieval del que formava part Valldoreix. En el barri es troba l’antiga masia de can Bort. També podem trobar la Casa de la Vila de Valldoreix, amb les oficines municipals, el biblioaccès Vall d’Or i l’Escola de Música. En el barri trobem l’església de l’Assumpció.

Carrers que inclou:

Pg. DEL PINAR / Pg. DE LA MAGNÒLIA / Ptge. DEL CLAVELL / Pg. DE L’OM / Pl. DE L’ARBRE / Pg. DE LA FONT MARIA LLUISA / Ptge. DEL PLÀTAN / Ptge. DE LA NOGUERA / Pg. DEL ROURE / Ptge. DEL ROURE / Ptge. DE LA VALL D´OR / Ptge. DE CAN BORT / Pl. DE MARIA SABATER / Pl. DE POMPEU FABRA / Pg. DEL VERDUM / Rbla. DE MN. JACINT VERDAGUER (del 133 al 196) / Pg. DE L’ALZINA (de l’1 al 58) / Pg. DE LA NOGUERA (de l’1 al 49) / Pg. DE L’AMETLLER (de l’1 al 35) / Pg. DELS CAÇADORS (de l’1 al 12) / Pg. DEL NARD (de l’1 al 17) / Pg. DEL CASTANYER (de l’1 al 36)

barri-aqualonga-valldoreix

Ca n’Enric La Miranda

Aquest barri porta el nom combinat d’una masia i del nom antic de la barriada. Durant molts anys, en aquest barri va estar l’Arxiu Gavín, ara traslladat al monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes.

Carrers que inclou:

Av. DEL MAS FUSTER (del 46 al 95) / C. DE MIGUEL ÁNGEL / Av. DE MENENDEZ PELAYO / CR. DE SANT JOAN DE LA CREU / Av. DE CA N´ENRIC / Ctra. DE LA FLORESTA (de l’1 al 52) / C. DE LA PAU / Pg. DEL SOL / C. DE L’ART / Pg. DE L’ALEGRIA / Pg. DEL PINTOR ROMERO (de l’1 al 92) /C. DE MARCOS REDONDO (de l’1 al 14) / C. DE GRECO / C. DE PEREZ GALDÓS / C. DE BLASCO IBÁÑEZ / C. DE CARLOS MELLA / C. DE FRA LLUIS DE LLEÓ / C. DEL PINTOR MURILLO / Pg. DE SANT TIMOTEU / Pg. DE MUNERA / Pg. DE BALAGUER / C. DE BOLÍVAR / C. DEL CARDENAL CISNEROS / C. DEL PINTOR GOYA

Can Cadena

El barri porta el nom de la masia de can Cadena. En el barri trobem també la masia de can Majó i el raval de can Cussó. És un barri amb una gran concentració de serveis. Hi ha l’estació dels FGC, el punt de sortida de les diferents línies d’autobús i la parada de taxis. Trobem també l’església parroquial de Sant Cebrià de Valldoreix i el Convent de les Missioneres dels Sagrats Cors de Jesús i Maria. A la masia de can Cadena hi ha la seu dels Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, també trobem la seu de l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix. Hi ha el Centre d’Assistència Primària (CAP), la Farmàcia i el Centre Ocupacional Edda. Hi ha el Casal de Cultura i el Casal d’Avis. També trobem l’oficina de Correus i el Registre de la Propietat i un gran nombre de comerços, bars i restaurants.

Carrers que inclou:

Av. DEL MAS FUSTER (de l’1 al 44) / Pl. DE CAN CADENA / C. DE L’ESGLÉSIA / CAMÍ DE CAN CADENA / Pl.DE L’ ESTACIÓ / Pg. DE CAN BROU / C. DE LA MESTRA CASESNOVES / Pl. DE JOAN MAJÓ / C. DE CERVANTES / Pl. DE RAFAEL CASTAÑE / C. DE SANTA MARIA DE CAMPANYÀ / C. DE ROSÀS / C. DE SANT ALBERT / Pg. DE RUBÍ / Pg. DE CIRERER / Pg. DE FIGUERA / C. DE SARRIÀ / Pg. DE LA MARISCOTA / Pg. DEL PENSAMENT / Ptge. DE LA LILA / Pg. DEL GERANI / Pg. DE LA GARDÈNIA / Pl. DE MONTSERRAT / Pg. DEL RAM / Pg. MORERA / Pg. DE LES VIOLETES / C. DE LES PLANES / C. DE LA MUNTANYA / C. D’ALBERT ROSÀS / C. DELS ADVOCATS / C. DE SANT FRANCESC / C. DE L’EQUADOR (del 12 al 14) / C. D’EL SALVADOR (del 31 al 33) / C. DE NICARAGUA (del 25 al 43) / C. DE BOLÍVIA (del 29 al 41) / C. DE SEBASTIÀ ALTET (del 21 al 27)
C. DEL COSTER / C. DEL TIBIDABO / Rbla.DE MN. JACINT VERDAGUER (de l’1 al 131) / Av. DEL BAIXADOR (de l’1 al 106) / Av. DE JOAN BORRÀS (de l’1 al 25) / Pg. D’OLABARRIA (de l’1 al 14) / C. DE LA MIRANDA DEL VALLÈS (de l’1 al 21) / CAMÍ DE CAN MAJÓ (del 72 al 82) / Pg. DE VALLDOREIX (del 133 al 169)

barri-colonia-montserrat

Colònia Montserrat

Aquest barri té els seus orígens als anys 20 del s. XX. Està situat en un lloc privilegiat amb vistes al Vallès i Montserrat. El centre del barri és la Plaça dedicada a Hortet i Solé, un dels fundadors del barri. El carrer Quatre Vents limita amb el terme de Molins de Rei.

Carrers que inclou:

C. DE LA MORENETA DE MONTSERRAT / C. DE VISTA ALEGRE / Pl. D’HORTET SOLÉ / C. D’HORTET SOLE / C. DE VISTA ALEGRE / C. DE LES FLORS / C. DE LA SOLEDAT / C. DE QUATRE VENTS (del 64 al 106)

La Barceloneta

Barri situat a l’extrem oriental de Valldoreix. És un barri limítrof amb La Floresta i can Trabal. En aquest barri està situada l’escola El Pinar de Nostra Senyora.

Carrers que inclou:

C. DEL RUSC / C. D’ENRIC LAFRANCO / C. DEL CONSOLAT DEL MAR / C. DE MONTJUÏC / C. DEL CANAL DE LA MÀNEGA / C. DEL CANAL DE SUEZ / Av. DE LAIETANA / C. DE LES DRASSANES / C. DE BARCELONA / Pl. DE LES ONES / C. DE L’ESTRET DE MESSINA / C. DEL GOLF DE BISCAIA / C. DE L’ESTRET DE GIBRALTAR

barri-barceloneta-valldoreix
barri-guinardera-valldoreix

La Guinardera - Can Casulleras

Aquest barri, també conegut com a Can Casulleras està situat a l’extrem nord-oest de Valldoreix. Limita amb Mirasol.

Carrers que inclou:

Pg. DEL BOSC / Pg. DEL COLIBRÍ / Pg. DEL PINSÀ / Pg. DE L’ESPARVER / Pg. DEL VOLTOR / Ptge. DE LES PERDIUS / Ptge. DE L’AGRÓ / Ptge. DE L’ORIOL / C. DE LA COGULLADA / C. DELS OCELLS / Pg. DEL TULIPÀ / C. D’EIVISSA (del 18 al 28) / C. DEL PLA (del 33 al 49) / C. DE PAMPLONA (del 98 al 102) / Av. DEL BAIXADOR (del 171 al 211) / C. DE SANT SEBASTIÀ 119 A 130 / Av. DE MADRID (del 143 al 165) / Pg. DE L’ORQUÍDIA (del 88 al 110) / Pg. DEL ROSSINYOL (del 2 al 8)

Les Bobines

En aquest barri es troba la zona d’equipaments esportius amb el Complex Esportiu Municipal i el Pavelló Poliesportiu. També hi trobem una zona d’equipaments escolars amb l’Escola Bressol de Valldoreix, el Parvulari i el CEIP Jaume Ferran i Clua.

Carrers que inclou:

CAMÍ DEL MAS ROIG AL MAS FUSTER (del 36 al 81) / C. DELS ENAMORATS / C. DEL TROBADOR / C.DEL IDEAL / C. DEL PIERROT / C. D’OLIMPIA / C. DE COLOMBINA / C. DEL PONT / C. DEL TORRENT / C. DE LES BOBINES / C. DEL TIGRE / C. DE L’ELEFANT / C.DEL CICLÓ / C. DEL VOLCÀ / C. DEL BROLLADOR (de l’1 al 36) / Pg. DE LA GUINEU (de l’1 al 15)

barri-mas-fuster

Mas Fuster

Aquest barri porta el nom de la masia del mas Fuster. En aquest barri es troba també la masia de can Cussó i el Club Esportiu Valldoreix.

Carrers que inclou:

Av. DE LA VALL D´OR (del 2 al 52) / C. DE FONT I FERRER / CAMÍ DE LA COLÒNIA MONTSERRAT / Av. DEL MAS FUSTER (del 97 al 141) / CAMÍ DEL MAS ROIG AL MAS FUSTER (de l’1 al 15) / C. DE FUSTER I SERRACANT / C. DE MARCOS REDONDO (del 16 al 33) / Pg. DEL PINTOR ROMERO (del 95 al 112) / C. DE MERCÈ CAPSIR

Mas Roig

Aquest barri porta el nom de l’antiga masia del mas Roig. En els anys 50 del s. XX, la masia fou transformada en locals comercials i habitatges. Al voltant de la plaça trobem una de les zones comercials de Valldoreix.

Carrers que inclou:

Av. DE MN. JACINT VERDAGUER / Pl. DEL MAS ROIG / Pg. DEL MAS ROIG / Av. DE LA VALL D´OR (del 54 al 110) / C. DE MIRANDA DE MONTSERRAT / Pg. DE L’EUCALIPTUS / Pg. DE LA GARSA / Pg. DE LA CADERNERA / C. DE L’ÀGUILA / C. DE LA RATAPINYADA / C. DE NÚRIA / C. DEL CANARI / C. DE L’AVET / P. DEL VERDUM (del 37 al 51) / Rbla. DE MN. JACINT VERDAGUER (del 207 al 216) / Pg. DEL ROSSINYOL (de l’1 al 68) / Pg. DEL PARDAL (del 40 al 67) / Pg. DE LA MERLA (del 38 al 51) / CAMÍ DEL MAS ROIG A MAS FUSTER (del 83 al 92) / Pg. DE L’ALZINA (del 53 al 54)

Monmany

Aquest barri porta el nom de la masia de can Monmany, una de les més importants de la comarca. En el barri es troba des de l’any 1997, el santuari de Nostra Senyora de Schonstatt. Des d’aquest barri podem accedir caminant a l’ermita de La Salut i al Puigmadrona. També podrem accedir a l’autopista.

Carrers que inclou:

Pg. DE LA GUINEU (del 17 al 99) / Pl. DE JOAN GASSÓ / Pg. DEL CONILL / Pg. DE LA LLEBRE / Pg. DE LA GARRIGA / Av. DE LA SALUT / C. DE LA FARIGOLA / Pl. DE LES OLIVERES / Pg. DE LA SELVA / Pg. DE LA PISCINA / Pg. DE LA FONT / Pg. DEL TOSSAL / Pg. DE LA CARENA / C. DE LA BARDISSA / Av. DE MONMANY / Av. DEL CASTELLOT (de l’1 al 22) / Pg. DEL PRAT / Pg. DE LA VALL / Pg. DE L’ARBRE / C. DEL PARC / CAMÍ DE LA SALUT

Regadiu

Aquest barri era una zona de conreus de fruiters, especialment de presseguers, pertanyent a la finca de can Monmany. Va ser urbanitzat als anys seixanta del s. XX. Dins del barri trobem el castell i el molí de Canals. En la zona del torrent trobem alguns dels camins inclusius de Valldoreix

Carrers que inclou:

Av. DEL CASTELLOT (del 24 al 80) / C. DE LA BECADA / C. DEL FAISÀ / C. DE LA TÒRTORA / Pl. DEL COLOMAR / C. DEL COLOM / Pg. DE L’ORENETA (del 10 al 46) / C. DEL TORD / C. DE LA CALANDRIA / C. DEL PIGOT / C. DE LA GRIVA

barri-rossinyol

Rossinyol

El nom d’aquest barri és el d’un antic hotel. En el barri trobem l’antiga masia de can Llunell. Es tracta d’un dels barris on trobem una major concentració de cases modernistes i noucentistes de tot Valldoreix.

Carrers que inclou:

Pg. DE L’ORENETA (del 12 al 16) / Pl. DELS OCELLS / Pg. DEL PARDAL (de l’1 al 38) / Pg. DE LA MERLA (del 2 al 36) / Pg. DEL ROSSINYOL (del 66 al 70) / Pg. DEL NARD (del 22 al 85) / Pg. DELS CAÇADORS (del 14 al 22) / Ptge. DEL JARDINER / C. DE L’ASSUTZENA / Pg. DEL CLAVELL / Pg. DEL LLESSAMÍ / Pg. DE LA PEÒNIA / Pg. DE L’HORTÈNSIA / C. DE SARAGOSSA (de l’1 a l’11) / C. DE SANT ALBERT (del 59 al 74) / Av. DEL BAIXADOR (del 84 al 108) / Pg. DE LES CAMÈLIES (de l’1 al 74) / PG. DE LA ROSELLA (DEL 2 AL 6) / Pg. DEL GAFARRÓ / Pg. DEL CRISANTEM / Pg. DEL SALZE / Pg. DEL ROSER (de l’1 al 54) / Rbla. DEL JARDÍ (del 59 al 184) / Av. DE L’ALCALDE RAMON ESCAYOLA (de l’1 al 147) / Av. DE JOAN BORRÀS (del 22 al 64) / C. D’ÀVILA (del 73 al 79)

Sant Jaume

Aquest barri té el seu origen en les cases d’Antoni Caballé. És un barri situat a la part posterior de l’estació de Valldoreix. En aquest barri trobem el Seminari del Bisbat de Terrassa, el IES Arnau Cadell, el Centre Jeroni de Moragues, la Llar i centre Ocupacional Aspasur i el Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya.

Carrers que inclou:

C. DE PERE MAS / C. DEL CÀNEM / C. DE LES SANTJOANISTES / C. DEL LLI / C. DEL MOLÍ / C. DEL JULIVERT / C. D’ANTONI CABALLÉ / C. DE SANT JAUME / Pl. DE SANT JAUME / C. DEL GINEBRÓ / C. DE LA MENTA / C. DE LA RUDA / C. DE L’ORENGA / C. DEL CIRERER D´ARBOÇ / C. DE LA MATA / C. DEL FONOLL / C. DE LA FONT D´EN SALADRIGUES / C. DEL BRUC / C. DE L’ESTEPA / Av. DE VILADELPRAT (de l’1 al 75) / C. D’ARNAU CADELL (del 51 al 61)

Barri-sant-jaume-valldoreix

Polígon Industrial de Can Calopa

El Polígon Industrial de Can Calopa està situat en els terrenys de la desapareguda masia de can Calopa. Aquest polígon està entre la carretera C-1413 i la Riera de Rubí. En aquest polígon trobem la Deixalleria municipal, la planta de compostatge i l’escorxador municipal.

Carrers que inclou:

C. DE CAN CALOPA / C. DE L´EBRE / C. DEL SEGRE / C. DEL TER / C. DEL LLOBREGAT / C. DEL BESÒS