Cercador per paraules clau

Salutació del President

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’EMD de Valldoreix!

salutacio_president_emd_valldoreix

És segur que moltes i molts de vosaltres ja coneixeu el nom de Valldoreix.

Us convido a conèixer millor aquest poble mil·lenari, acollidor i obert que ha estat lloc de trobada des de temps immemorials.

Descobrireu el Castell de Canals, bé cultural d’interès nacional. Podreu visitar l’església de Sant Cebrià de Valldoreix o el ric patrimoni noucentista de la ciutat jardí, origen del Valldoreix contemporani. També podreu conèixer el passat rural amb el testimoni de les masies com can Monmany, on s’ha recuperat l’activitat agrícola.

Tindreu l’oportunitat de conèixer l’entorn natural del Puig Madrona o l’Alzinar, dins el Parc Natural de Collserola. Passejar pels camins inclusius i gaudir de la natura.

A Valldoreix, també podreu gaudir de l’oferta cultural i artística que es programa a la Nau de Cultura, al Casal de Cultura o en altres espais públics o privats protagonitzada per les moltes entitats i associacions de la nostra vila.

Podreu assistir a la Mostra de Teatre, l’Oktoberfest, l’Aplec de la Salut o gaudir de la Festa Major que  s’organitza cada any per la festivitat de Sant Cebrià, el 16 de setembre.

Desitjo que aquesta pàgina web us sigui, sobretot, útil. Útil per informar-vos-en i per a accedir a la informació institucional i administrativa que cerqueu per relacionar-vos amb aquesta administració i accedir als tràmits i gestions que necessiteu.

Des del govern local de Valldoreix, treballem per fer-la cada dia més accessible i més completa, perquè sigui més transparent, democràtica i participativa.

Finalment, us convido a seguir l’activitat de l’EMD de Valldoreix a través de les xarxes socials mitjançant els diversos perfils que tenim creats.

En definitiva, benvinguts a Valldoreix, sigueu d’on sigueu i vingueu d’on vingueu!

Juanjo Cortés