Cercador per paraules clau
19 octubre 2018

Halloween s’apoderarà del Complex Esportiu Valldoreix amb una festa terrorífica

El Complex no podrà fugir de l’arribada a Valldoreix de l’esperada nit de Halloween i el proper divendres 26 d’octubre organitzarà un vespre d’activitats per grans i menuts. El recinte es convertirà en escenari del passatge màgic del terror, tallers de maquillatge, un concurs culinari i música i ball amb la companyia de les bruixes i els bruixots del CEValldoreix.

L’esperit de la nit de bruixes conquerirà la vila començant pel Complex Esportiu Valldoreix el 26 d’octubre. El recinte oferirà a tothom qui s’atreveixi a apropar-se a les instal·lacions tota una tarda d’entreteniment i diversió terrorífica per als més petits i activitats per a tota la família. A més, el Complex organiza un concurs de cupcakes de Halloween al que conviden a tota la ciutadania a participar.

L’aterridora festa del Complex començarà a les 17:00h amb un taller de maquillatge perquè qui vulgui pugui fer front a la nit de Halloween dins la pell del seu monstre preferit. Un cop tothom s’hagi transformat en el seu personatge de por favorit, a les 18:30h les bruixes i els bruixots obriran les portes d’un passatge màgic del terror ple de ratpenats, pocions fumejants i sorpreses entre la foscor.

Entre tots els cupcakes de Halloween portats pels convidats a la festa que vulguin participar al concurs del Complex fins a les 18:00h, el jurat serà l’encarregat d’escollir a les 19:30h quines han sigut les magdalenes que millor han aconseguit acollir l’esperit de la nit del terror. A aquesta mateixa hora, l’organització obrirà la pista de ball amb música amb la que ningú podrà quedar-se quiet i amb la companyia d’un berenar per tothom.

La ciutadania pot consultar més informació sobre la tarda del 26 d’octubre al Complex Esportiu de Valldoreix a través del correu electrònic info@cevalldoreix.com o el telèfon 93 675 40 55.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril

02-04-2024

Eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M: On es vota a Valldoreix?

22-03-2024

Foment de l’ús del català i ambició climàtica al Ple de març de Valldoreix

21-03-2024

Arrenca la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix 2024 amb ‘Un prometatge’