Cercador per paraules clau
Inici Agenda - EMD Valldoreix 28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX

28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX

“ESPAIS EN BLANC” amb El Cercle, grup de teatre dels Marxosos del Vallès

Obra curta que en forma de “flaixos”, pel·lícula o capítols intermitents, pretén mostrar o reflectir la situació, especialment sentimental i personal, de tres amigues madures que es reuneixen en un bar de copes de moda per passar una estona agradable i parlar de les seves coses. Però els diàlegs reflecteixen moltes més coses que tres dones amb ganes de passar-ho bé i oblidar les vicissituds diàries. Ens parlen de la seva solitud, tristeses, frustracions, pors i especialment de moltes formes de la violència que reben dels seus homes. Sobretot del maltractament físic que pateix una d’elles. L’alcohol, com a catalitzador o potenciador del perill, també juga un paper important en aquestes trobades i en les seves “possibles” equivocacions sentimentals.

Molta tristesa, moltes frustracions, molta soledat… I enmig, i de tota mena, molta violència soterrada. Coses que no es diuen, que s’amaguen… Els espais en blanc són aquests i els de tres amigues que volen parlar-ne.

Tiquets: www.entrapolis.com/entrades/espaisenblanc1311

Preu: 5 euros/representació

Tiquets a entrapolis.com. Les entrades que hagi quedat disponibles es vendran des d’una hora abans de l’inici de cada representació. (aforament limitat)

Data

13-11-2022
Caducat!

Hora

19:00

Cost

5.00€

Més informació

Llegir més

Localització

Nau de Cultura
Categoria

Organitzador

Consell de Teatre i EMD de Valldoreix

Els comentaris estan tancats.