Cercador per paraules clau

Com obrir una notificació electrònica

Una de les maneres que té L’EMD de Valldoreix per comunicar notificacions a tercers és mitjançant el correu electrònic. Aquest article explica com obrir una notificació pas a pas.

Com obrir una notificació electrònica

 1. Accedir al correu electrònic i localitzar un correu amb nom “no-responder” i assumpte “notificació enviada”. Un cop obert, tindrà un aspecte molt semblant a la següent imatge:

Clicarem al botó vermell “accés a la notificació” (opció recomanada) o a l’enllaç “aquest enllaç” que trobareu en el primer paràgraf.

 

 1. En demanaran amb quin sistema d’identificació volem escollir per accedir a la notificació. Per això clicarem en el primer requadre.
  Els sistemes permesos són:

  • IdCat Mòbil
  • Certificat digital
    

 

 1. En aquest punt ens demanaran com volem identificar-nos. Si volem fer-ho mitjançant certificat digital, clicarem el botó de “Certificat digital”. Si per el contrari, volem identificar-nos mitjançant IdCat Mòbil, omplirem els camps de NIF i mòbil, i clicarem el botó “utilitza el meu idCAT Mòbil. Si encara no esteu donats d’alta de la plataforma IdCat Mòbil, tindreu més informació en el següent enllaç.

 

 

 1. Un cop identificats, accedirem a la bústia electrònica, on trobarem un resum de totes les notificacions rebudes.
  Les pendents de rebre les identificarem perquè tenen un sobre tancat i un botó en verd amb el text “rebre”.

 

 1. Un cop s’obri la notificació seleccionada, haurem de marcar l’opció “he llegit l’avís legal” i li donarem al botó “Accedir” tal i com es mostra en la següent imatge

 

 

 1. En el següent apartat de dades de la notificació trobarem un resum on es pot veure l’expedient relacionat, el justificant i el document relacionat.
  Per descarregar el document haurem de localitzar l’apartat Documents i clicar “Veure document” tal i com es mostra en la següent imatge. Important no confondre’s amb el document de justificant de recepció.

 

 

I si eliminem el correu o no el trobem, podem recuperar una notificació?

En el cas que eliminem el correu electrònic o no el trobem, sempre podem accedir a la carpeta electrònica de la Seu Electrònica i recuperar totes les notificacions rebudes o pendents d’obrir.

En aquest cas, haurem d’accedir a l’adreça: https://valldoreix.eadministracio.cat/enotifications

 

 

Tornar