Cercador per paraules clau
18 març 2019

520 atletes converteixen la 16a edició de les Milles de Valldoreix en una festa de l’atletisme català

Amb un increment de més d’un centenar de participants, les Milles de Valldoreix han superat la xifra màgica de 500 corredores i corredors, que s’han citat aquest dissabte al carrer Brollador per disputar la cursa atlètica amb més tradició de Valldoreix. Amb aquestes xifres es constata que la cursa ha superat amb nota el canvi de format implantat l’any 2017 i es consolida com una de les proves de referència del calendari atlètic del país.

Les Milles de Valldoreix 2019 han s’han tornat a superar i han aconseguit millorar les xifres registrades l’any passat en un centenar llarg de participants més que en l’anterior edició i ha situat la participació en un total de 520 corredores i corredors. L’increment més destacat es va registrar en les distàncies de 3 i 5 milles que van aconseguir aplegar més de 350 atletes. Pel que fa a les curses infantils, la participació s’ha mantingut molt similar a les bones xifres registrades en l’edició de l’any passat

Entre tots els participants el més ràpid a la prova de 5 milles ha estat el corredor Ricard Pérez de la Unió Ciclista Sant Cugat, que ha creuat la línia de meta amb un temps de 26:23, així com en categoria femenina la guanyadora ha estat Ana Belén García, que ha aconseguit un temps de 32:19.

A la distància de 3 milles la més ràpida entre les dones ha estat Júlia Sánchez amb un temps de 20:56, mentre en categoria masculina el guanyador ha estat Jota Serrano, que va aconseguir aturar el cronòmetre en 17 minuts i 31 segons.

La participació infantil ha estat un any més un dels pilars de la prova de Valldoreix amb una participació de més de 170 nens i nenes, fet que confirma les Milles de Valldoreix com una prova de referència al municipi en la promoció de l’atletisme i l’activitat esportiva entre els més petits.