Cercador per paraules clau
nou-web-valldoreix
07 novembre 2022

L’EMD de Valldoreix renova per complert el seu web per donar un millor servei a la ciutadania

L’EMD de Valldoreix ha presentat en societat el nou web institucional de la corporació municipal. Aquesta és una aposta de l’equip de govern per fer de l’EMD una administració més propera a la ciutadania i adaptada a les necessitats digitals actuals. La nova web de Valldoreix és la porta d’entrada telemàtica dels ciutadans i ciutadanes a l’EMD i per aquest motiu la principal prioritat a l’hora de dissenyar el nou portal ha estat facilitar la navegació pels diferents continguts i millorar l’experiència de l’usuari a l’hora de cercar i trobar la informació.

Un altre dels objectius principals ha estat la total integració dels tràmits electrònics en el web i la priorització d’aquests recursos dins de la nova estructura. Actualment la tramitació en línia és un concepte clau dins de les administracions -circumstància que s’ha vist accelerada per la crisi de la Covid-19. Aquesta plataforma suposa un pas endavant en aquest sentit, ja que fa els tràmits siguin més accessibles i que el veïnat hi pugui tenir accés d’una forma més senzilla i intuïtiva. En la nova pàgina web es fa una sectorització molt clara de la gestió a fer, prioritzant l’accés als tràmits més freqüents, com són els referents a Atenció Ciutadana, Cita Prèvia, Catàleg de Tràmits i Seu Electrònica.

D’altra banda, el nou web de Valldoreix ‘implementa una interfície gràfica molt moderna i implica una millora en l’arquitectura de continguts amb un disseny actual i agradable, que aporta claredat i transparència per a l’usuari’, tal com ha destacat durant la presentació el vocal de Comunicació de l’EMD, Bernat Gisbert. Tot això amb l’objectiu d’aconseguir que la prestació de serveis a la ciutadania es faci d’una forma més eficient. De la mateixa manera, el nou espai contempla l’estricte compliment de la normativa vigent en termes d’accessibilitat, administració electrònica i transparència.

Finalment, el nou portal valldoreix.cat implementa la versió responsive millorada per a mòbils i tauletes i incorpora el color corporatiu de l’última actualització de la identitat gràfica de l’administració valldoreixenca.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-11-2023

L’encesa de l’arbre de Nadal de Valldoreix il·luminarà un any més l’inici de les festes nadalenques

17-11-2023

Llum verda definitiva a la urbanització de l’Av. del Baixador, al Ple de novembre

14-11-2023

El Mercadet de Valldoreix es vesteix de lila el 25N contra la violència masclista

07-11-2023

La Milla Solidària de Valldoreix se suma a la causa de La Marató de TV3