Cercador per paraules clau
12 març 2019

Allau de solidaritat a la IV Cursa d’Esquí Solidària Anita contra el càncer de desenvolupament infantil

Més de 135 participants de totes les edats van competir a Font-Romeu el passat 9 de març per una bona causa. Amb la cursa d’esquí, l’Associación Anita va aconseguir recaptar un total de 4.573 euros que seran destinats a la recerca científica contra el tumor infantil de cèl·lules germinals.

Les pistes de l’estació d’esquí de Font-Romeu, ubicada a la Cerdanya Francesa, van ser l’escenari escollit per la valldoreixenca Associació Anita per celebrar la seva 4ª edició de la Cursa d’Esquí Solidària, en homenatge a l’Anita Sanchiz Amado, desapareguda l’any 2014 afectada pel càncer germinal infantil.

Participants i espectadors a la competició solidària van posar el seu gra de sorra a la investigació mèdica de la Fundació Sant Joan de Déu de Barcelona, a través de les inscripcions i el forfait per accedir a l’àrea d’esquí. La cursa va començar a les 10:00h i es va allargar fins les 13:30h, amb la baixada en modalitat d’esquí alpí (slalom) i el circuit per les pistes de l’estació de la Cerdanya. El moment àlgid de la jornada va arribar a les 14:00h, amb l’esperada entrega de premis i el sorteig de productes i obsequis dels patrocinadors de l’esdeveniment.

El bon ambient, l’esport hivernal i un dia de magnífic de sol, acompanyat per bona música, van ser els protagonistes indiscutibles d’una diada solidària, que de la mà de la valldoreixenca Associación Anita, va omplir el pirineu de solidaritat per promoure la investigació contra el càncer infantil.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

03-06-2024

Llar d’Infants Quitxalla

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals