Cercador per paraules clau
15 desembre 2022

Animalistes i EMD de Valldoreix renoven esforços per millorar la salut dels gats de carrer

El Cau Amic, Ciutat dels Gats i la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) han visitat aquest dimarts 14 de desembre la Casa de la Vila de Valldoreix per signar el conveni anual de col·laboració que mantenen des de l’any 2018 amb l’EMD de Valldoreix, per a la millora de les tasques de control de colònies de gats de carrer ubicades a la vila.

La voluntat d l’EMD de Valldoreix és donar suport econòmic a les tasques de gestió de punts on s’han identificat gats de carrer i per aquest motiu s’ha actualitzat un conveni que permet continuar amb les actuacions per ajudar donar solució a aquest problema -que durant l’any 2022 s’ha evidenciat que no s’ha pogut estabilitzar- i per garantir unes bones condicions de vida i de salut pels animals. És per aquest motiu que l’EMD renova la subvenció anual de 5.000 € per col·laborar amb les entitats dedicades a la protecció animal.

De la seva banda, les entitats Cau Amic, Ciutat dels Gats i Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) adquireixen el compromís de desenvolupar les tasques de fer el contacte amb la persona que alimenta la colònia; capturar amb gàbia els animals que no estiguin esterilitzats; traslladar els animals a les consultes veterinàries contractades; tutelar el procés d’esterilització dels animals i d’altres tractaments veterinaris necessaris pel control sanitari de la colònia; recollir els animals esterilitzats i fer el retorn a la colònia; i comprar el material necessari per a dur a terme les actuacions esmentades.

La distribució de la quantia de 5.000€ de la subvenció es fa de forma proporcional a la distribució de colònies pactada per les entitats amb l’Ajuntament de Sant Cugat, de la següent manera: Ciutat dels Gats s’ocupa de 9 colònies, per les quals rep una assignació de poc més de 1.400€; mentre que Cau Amic es fa càrrec de 18 colònies i rep uns 2.800€. La PAS s’encarrega de gestionar 5 colònies per un import proper als 800€.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

03-06-2024

Llar d’Infants Quitxalla

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals