Cercador per paraules clau
21 març 2024

Arrenca la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix 2024 amb ‘Un prometatge’

‘Un prometatge’ d’Anton Txèkhov és l’obra triada pel Consell de Teatre de Valldoreix i l’àrea de Cultura de l’EMD per iniciar aquest dissabte 23 de març, a les 20:00h a la Nau de Cultura, l’edició 2024 de la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix. Aquesta primera representació, adaptació al català de Joan Oliver del text del gran dramaturg rus, ens presenta una farsa russa situada en el món camperol però tant  universal que el temps no passa per ella. Tres personatges amb els seus desacords. Un pretendent, una pubilla i un pare delerós de casar la filla. Què en pot sortir? L’elenc dirigit per Ignasi Roda està format per Jaume Pla com a Ivan Vassilievitx, Anna Pou com a Natàlia Stepànova i el mateix ,director en el paper d’Stepan Stepànovitx

El dissabte 20 d’abril, també a les 20:00h, tindrà lloc la segona cita del cicle teatral valldoreixenc amb Mont Plans i Oriol Genís sobre l’escenari de la Nau de Cultura per presentar el muntatge ‘Cadires’, sota la batuta d’Albert Arribas. La Mont Plans, després de molts anys farta de carregar l’estigma de ser considerada només una actriu còmica, tenia ganes de fer una obra «profunda» per reflexionar sobre la vellesa i el pas del temps L’Oriol Genís —probablement l’actor que més personatges ha representat mai al Teatre Nacional de Catalunya— estava una mica cansat de les excentricitats del teatre contemporani i tenia unes ganes enormes de fer un teatre més «relaxat».

És possible que una dona pintada en un quadre, surti d’aquest per tramar una venjança? Quin paper tenen els cargols en aquesta història? Qui realment va ser l’assassí de Julià Garriga? Aquests són els principals fils argumetals de ‘La remor dels cargols’ de Guido dei Matiollli i a càrrec de la companyia valldoreixenca Magma 2011-La Serreta. L’elenc format per Isabel Valbuena, Carmen Ballesteros i Josep Sorribes, dirigits per Joaquim Castelló ens desvetllaran aquests misteris el dissabte 18 de maig a les 20:00h a la Nau de Cultura.

La darrera parada de la Programació Continuada de Teatre d’enguany serà el diumenge 30 de juny a les 19:00h a la Nau de Cultura on podrem acomiadar el cicle teatral valldoreixenc amb les ‘Efervescències’ del Cercle Valldoreix que presentaran una peça còmica que pretén recollir el sentit de la coneguda obra de teatre de Sanzol. Aquesta  paròdia ens presenta uns personatges que, malgrat l’època, ens demostren que les contradiccions de les passions humanes formen part de la nostra existència des de sempre i que l’amor és la manera més sublim de les nostres recerques. A escena Maria Rosa Casaponsa, Montse Gash, Silvia Serra, Ana Mateu, Ricardo Arroyo, Octavi Gascón i Josep Carné, dirigits per Marcenia Baquès, amb l’assistència de Salvador Fenollar.

Totes les representacions del cicle tenen un preu de 5€ i les entrades es poden comprar anticipadament a internet a: http://www.entrapolis.com  

Un prometatge: https://www.entrapolis.com/entrades/teatre.prometatge

Cadires: https://www.entrapolis.com/entrades/teatre.cadires

La remor dels cargols: https://www.entrapolis.com/entrades/teatre.laremordelscargols 

Efervescències: https://www.entrapolis.com/entrades/teatre.efervecencies

Les entrades que hagin quedat disponibles es vendran des d’una hora abans de l’inici de cada representació. L’aforament és limitat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals