Cercador per paraules clau
06 juliol 2023

Avança a bon ritme la renovació de la climatització de la piscina del Complex, que tancarà per obres del 7 d’agost al 29 de setembre

El Complex Esportiu de Valldoreix, en concret l’espai de la piscina està sent objecte, des del passat mes de maig, de les obres de renovació de les instal·lacions tèrmiques per a la climatització de la piscina coberta. En concret els treballs consisteixen en la reforma estructural i del sistema de calefacció, deshumectació, escalfament i climatització de la piscina, que inclouen les tasques de remodelació estructural de la sala de màquines, el sanejament de les instal·lacions obsoletes i la reforma i substitució dels equips de producció tèrmica i tractament d’aire.

La concreció del projecte també preveu la reforma i substitució dels equips de distribució hidràulica i d’intercanvi tèrmic, la reforma de la sala de calderes, la implementació d’un sistema de control centralitzat dels equips, la implantació de nous conductes d’aire i elements de difusió i retorn i la reforma de la instal·lació de baixa tensió associada. Les obres d’adequació per a la realització de la nova instal·lació de climatització s’estan desenvolupant principalment en dues grans zones. La primera, en la zona de la platja de l’entorn de la piscina, on actualment hi ha soterrats els conductes de la instal·lació de climatització actualment inutilitzada i la segona, al sostre del soterrani on hi ha la maquinària de la piscina.

L’execució dels treballs, que van a càrrec d’Eiffage Energia S.L.U., empresa adjudicatària del projecte, té previst el tancament de la zona de bany des del 07 d’agost fins al 29 de setembre, atès que en aquelles dates s’ha de procedir a instal·lar els conductes interiors i exteriors de climatització i, per tant, s’ha de tancar la coberta i fer les proves pertinents de correcte funcionament dels nous sistemes.

El cost total de les obres de renovació del sistema de climatització de la piscina del Complex Esportiu de Valldoreix supera per poc els 424.500 euros.
 
Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals