Cercador per paraules clau
04 maig 2023

Big Mama Montse, Mónica Green i Patricia de No & Trio Claret animaran els Concerts a l’Aire Lliure a Can Monmany

La masia de Can Monmany tornarà a ser, al llarg del proper mes de juny, l’escenari perfecte per gaudir de bona música sota les estrelles i a tocar de la natura. Aquesta és l’esperit que ha caracteritzat des dels seus inicis el Cicle de Concerts a l’Aire Lliure de Valldoreix, que enguany arriba a la seva 9a edició, la quarta des de que el cicle musical es va traslladar del Castell de Canals al mas valldoreixenc. 

Per donar la benvinguda a l’estiu l’EMD ha preparat un programa de 3 concerts que tindrà com a protagonistes a Big Mama Montse & Captain’s Brotherhood, Mónica Green i Patrícia de No & Trio Claret. La primera cita serà el dissabte 3 de juny a les 21:45h quan els jardins de Can Monmany donaran la benvinguda a Big Mama Montse, que celebra 35 anys a sobre dels escenaris amb un repertori basat en composicions pròpies, acompanyada per la Captain’s Brotherhood amb Hernán Fridman al baix i Lorenzo Spinozzi a la guitarra.

També celebra anys sobre els escenaris Mónica Green, en el seu cas 3 dècades, amb un recital de recopilació de temes jazz, soul, blues i R&B i dels principals èxits de la música negra dels anys 60, 70 i 80, que han passat a la història de la música i que formen part de la vida de l’artista. Mónica Green ho celebrarà el 10 de juny a les 21:45h amb una posada en escena espectacular que transmet al públic tota l’energia del seu directe.

La cloenda del cicle serà el 17 de juny a les 21:45h quan Patrícia de No i el Trio Claret es posaran davant del públic valldoreixenc, amb un concert que posarà de manifest les sinergies adquirides al llarg dels anys i en els diversos concerts que els han reunit sobre l’escenari. El Trio Claret i la flautista Patrícia de No, es retroben per oferir una proposta que navegarà per Mozart, Mendelssohn, Mascagni i les danses més
populars del “Trencanous” de Txaikovski.

El preu de cada un dels concerts del cicle és de 10€.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-05-2023

L’EMD treu a concurs 27 parades noves i vacants del Mercat dels Dissabtes a Valldoreix

29-05-2023

Juanjo Cortés guanya les eleccions municipals i el 17 de juny serà el nou president de l’EMD de Valldoreix

19-05-2023

Ple de maig: minut de silenci per Josep M. Gavín, nova aprovació del projecte del Baixador i comiat del mandat

15-05-2023

Nikolás Sánchez es corona com el 17è campió del Torneig Vila de Valldoreix de tenis