Cercador per paraules clau
09 gener 2023

Centenars de veïns i veïnes de Valldoreix prenen els carrers per donar la benvinguda als Reis d’Orient

La tarda del 5 de gener és sinònim de cavalcada de Reis i Valldoreix no va fallar a la seva cita amb Ses Majestats, amb centenars de veïns i veïnes, petits i grans, que es van aplegar a banda i banda de la rambla Mn. Cinto de Valldoreix per gaudir de la Cavalcada dels Reis d’Orient, preludi de la nit més màgica de l’any. I com és habitual la màgia, la il·lusió, l’entusiasme i l’alegria van omplir els rostres i els ulls dels infants que es van donar cita a l’artèria principal de Valldoreix, per donar la benvinguda i acompanyar a ses Majestats els Reis Mags al llarg de tot el recorregut per la vila.

La rua reial va partir a tres quarts tocats de cinc del Pg. Rubí per anar fins a Can Cadena. Des d’allà la rua va baixar tota la rambla Verdaguer en direcció a la Plaça Mas Roig, des d’on pels carrers Pg. Mas Roig i Avet van donar la volta per tornar a la rambla Verdaguer i finalitzar el recorregut a l’església de l’Assumpció. Com és tradició Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar el temple valldoreixenc per fer l’ofrena nen Jesús del pessebre vivent, fet pels nens i nenes de la parròquia. D’allà van passar a l’escenari habilitat a la plaça i on els Reis Mags es van posar a disposició dels centenars d’infants i les seves famílies, que es van aplegar a la plaça per lliurar les darreres cartes amb els seus desitjos i conèixer personalment a ses Majestats.

L’activitat a la plaça es va allargar durant tota la tarda, ja que molt abans de l’arribada dels Reis, es van organitzar tallers de manualitats per fer corones de reis i fanalets de llum, que van entretenir un munt de nens i nenes, mentre esperaven l’arribada dels tres Reis. Aquests, però, no van ser els únics entreteniments de la tarda, perquè la deliciosa xocolatada amb melindros i la sopa miso del restaurant Momotaro van escalfar les mans i els cors de tots els assistents durant l’espera.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril

02-04-2024

Eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M: On es vota a Valldoreix?

22-03-2024

Foment de l’ús del català i ambició climàtica al Ple de març de Valldoreix

21-03-2024

Arrenca la Programació Continuada de Teatre de Valldoreix 2024 amb ‘Un prometatge’