Cercador per paraules clau
13 novembre 2018

’Dolors el 1948’ d’Anna Funke i ‘Licos’ de Dario Albercas guanyen el 17è Premi Literari de Valldoreix

L’EMD de Valldoreix va entregar el divendres 9 de novembre els guardons que acrediten les obres d’Anna Funke i a Dario Albercas com a merescudes guanyadores de la 17a edició del Premi Literari de Valldoreix en les categories Juvenil i Adults, respectivament. 

Un total de 155 obres genuïnes d’artistes nacionals i internacionals s’han presentat enguany a la convocatòria del Premi Literari de Valldoreix 2018, establint així un nou rècord de participants des de la primera edició del concurs l’any 1980. El colpidor relat ‘Dolors 1948’ de la barcelonina de 16 anys Anna Funke i la narració ‘Licos’ del vilafranquí Dario Albercas van rebre el màxim reconeixement del jurat del certamen en un acte organitzat per l’EMD de Valldoreix el passat divendres.

La Sala de Plens de l’EMD-Valldoreix va ser l’escenari de l’acte d’entrega del guardó literari als dos artistes. Tant Anna Funke com Dario Albercas es van voler dirigir al jurat i al públic assistent per agrair el reconeixement fet a les seves creacions literàries i van rebre de mans de la presidenta accidental de l’EMD-Valldoreix, Susana Herrada i els vocals Joaquim Castelló, Elena Degollada i Bernat Gisbert, els guardons acreditatius que certifiquen els artistes com a guanyadors del 17è Premi Literari de Valldoreix, amb una gratificació de 2.000€ per cada un. El consistori va voler també agrair amb un obsequi la tasca titànica feta pel jurat, que s’ha hagut de llegir totes i cada una de les 155 obres presentades a concurs.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal