Cercador per paraules clau
18 abril 2018

El 2on Concurs de Bandes Sound Music de Valldoreix serà el 7 de setembre

Ja hi ha nova data per a la fase de classificació de la segona edició del Concurs de Bandes SoundMusic de Valldoreix, que es va haver d’ajornar el cap de setmana passat per les pluges que van caure a la vila i que van fer impossible la celebració del certamen musical a la plaça del Casal de Cultura, tal com estava previst.

L’organització ha escollit el divendres 7 de setembre com la data definitiva per a la celebració dels concerts classificatoris del concurs, una setmana abans de l’inici del cap de setmana gran de la Festa Major de Valldoreix i de la fase final del Sound Music, que decidirà quin grup s’erigeix enguany com el millor grup jove de la vila i s’endú el premi de 300 euros i la gravació d’un EP de 3 temes amb la discogràfica The Wall Records.

En total són 5 els grups que prendran part de la fase classificatòria del concurs, entre els quals s’escolliran dos que tocaran durant la Nit Jove de la Festa Major i que es disputaran el premi final. Els grups que competiran són: Manganga del Mundo; Porcs del Vallès; T-24; 81 Roton i Koré. La novetat d’aquesta 2a edició és que, a diferència de l’any passat, enguany no hi haurà jurat i tant els finalistes com el guanyador final es decidiran a partir dels vots emesos pels mateixos espectadors.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal