Cercador per paraules clau
18 abril 2018

El 2on Concurs de Bandes Sound Music de Valldoreix serà el 7 de setembre

Ja hi ha nova data per a la fase de classificació de la segona edició del Concurs de Bandes SoundMusic de Valldoreix, que es va haver d’ajornar el cap de setmana passat per les pluges que van caure a la vila i que van fer impossible la celebració del certamen musical a la plaça del Casal de Cultura, tal com estava previst.

L’organització ha escollit el divendres 7 de setembre com la data definitiva per a la celebració dels concerts classificatoris del concurs, una setmana abans de l’inici del cap de setmana gran de la Festa Major de Valldoreix i de la fase final del Sound Music, que decidirà quin grup s’erigeix enguany com el millor grup jove de la vila i s’endú el premi de 300 euros i la gravació d’un EP de 3 temes amb la discogràfica The Wall Records.

En total són 5 els grups que prendran part de la fase classificatòria del concurs, entre els quals s’escolliran dos que tocaran durant la Nit Jove de la Festa Major i que es disputaran el premi final. Els grups que competiran són: Manganga del Mundo; Porcs del Vallès; T-24; 81 Roton i Koré. La novetat d’aquesta 2a edició és que, a diferència de l’any passat, enguany no hi haurà jurat i tant els finalistes com el guanyador final es decidiran a partir dels vots emesos pels mateixos espectadors.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social