Cercador per paraules clau
08 maig 2017

El barri de la Serreta inaugura el ‘Bosc comestible’ amb una trentena d’arbres fruiters

L’espai està ubicat a tocar de la riera de Saladrigues, en la confluència dels carrers Molí de Valldoreix i Barceloneta. La idea és que el ‘Bosc comestible’ sigui un espai on els veïns i veïnes puguin collir la fruita directament dels arbres.

14 cirerers d’arboç, 6 magraners, 4 figueres, 2 nesprers, 3 caquis, 1 albercoquer i 1 noguera. Aquests són els 30 arbres que a data d’avui conformen la iniciativa del ‘Bosc comestible’, que han posat en marxa un conjunt de veïns i veïnes del barri de la Serreta, amb la intenció de recuperar espais lliures a tocar de la riera de Saladrigues per al gaudi de la ciutadania.

L’acte de presentació, celebrat aquest diumenge va aplegar una trentena de veïns i veïnes, que no es van voler perdre la posada de llarg del projecte. La inauguració va comptar amb la presència de les autoritats del territori com el president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig; el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Cugat, Joan Puigdomènec; els vocals de l’equip de govern Elena Degollada i Joaquim Castelló; i el vocal a l’oposició Noël Climent. L’anfitrió de l’acte va ser el president de l’Associació de Veïns de la Serreta-Bosc d’en Saladrigues, Carles Castro.

image1 (2)

 

 

 

 

 

La idea dels associats és que el ‘Bosc comestible’ s’estengui al llarg del recorregut de la riera i serveixi per completar l’anella verda que envolta el barri i en aquests moments està format pel ‘Bosc literari’ i el ‘Bosc naturalista’.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

02-02-2024

Valldoreix en emergència per sequera: què pots fer i què no

06-12-2023

La campanya anual per controlar l’eruga processionària a equipaments i espais públics es farà demà a la nit

30-10-2023

Valldoreix treballa tot l’any en la prevenció contra incendis; continuen les neteges a les franges de protecció

15-06-2023

Valldoreix es prepara per a l’estiu netejant les franges perimetrals contra incendis