Cercador per paraules clau
18 juliol 2018

El Biblioaccés Vall d’Or celebra el 10è aniversari amb activitats durant la Festa Major 2018

L’obertura del Biblioaccés Vall d’Or de Valldoreix l’any 2008 va ser la culminació d’una reivindicació llargament esperada per la vila. Deu anys després de l’obertura de portes de l’espai, la biblioteca de referència de la vila arriba al seu desè aniversari acompanyada d’un programa d’activitats dedicades als més menuts durant la Festa Major de Valldoreix.

El Biblioaccés Vall d’Or de Valldoreix es va inaugurar l’any 2008, al llavors nou edifici de l’EMD, per oferir a tota la ciutadania un lloc adient on gaudir de la lectura, consultar l’actualitat fullejant la prensa diària o preparar els exàmens. La instal·lació arriba als seus 10 anys de presència a la vila amb més de tres mil usuaris registrats, un fons de 7.000 llibres, 160 unitats de material sonor i audiovisual, gairebé 300 números de revistes i un nombrós fons de recursos multimèdia d’acompanyament, que es tradueixen en més de 1.000 visites al mes. El ventall de serveis de l’espai es completa amb Wi-Fi gratuït, aula d’estudi nocturn, recursos bibliogràfics en préstec, punt d’intercanvi de llibres, tertúlies amb escriptors obertes a la ciutadania, premsa diària i servei d’impressions i fotocòpies.

Per als més menuts de Valldoreix, el biblioaccés ha consolidat una programació estable d’activitats com conta-contes i manualitats totes les tardes. Degut a la gran afluència d’usuaris a les instal·lacions, l’EMD de Valldoreix va decidir ampliar els horaris, que ara són de dilluns a divendres de 10.00h a 14.00h i de 16.30h a 20.30h, dissabtes de 10.00h a 14.00h i en horari nocturn fins a les 00:30h.

Per commemorar la primera dècada del Biblioaccés, l’Entitat Municipal ha preparat diversos tallers familiars durant la Festa Major de Valldoreix 2018 amb l’objectiu de celebrar els primers 10 anys de vida de l’espai. Les activitats començaran dijous 6 de setembre amb el relat per a infants i adults ‘Canigó, una història gegant’ de la mà de la Fundació Jacint Verdaguer, seguida durant els dies següents d’un recull de tallers familiars participatius amb actuacions musicals, contes, un espectacle de titelles, la música de l’artista barcelonina Anna Català i convocatòries d’intercanvi de llibres.

L’EMD de Valldoreix convida tothom a acompanyar els actes de celebració de la primera dècada d’existència del primer punt d’accés bibliotecari de la vila i espera continuar revalidant l’èxit del funcionament del biblioaccés any rere any.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat