Cercador per paraules clau
20 febrer 2023

El Carnestoltes de Valldoreix omple la plaça del Casal de Cultura de música, ball, disfresses i disbauxa

Un diumenge radiant i amb una agradable temperatura primaveral va ser el marc perfecte per a la celebració ahir del Carnaval de Valldoreix a la plaça del Casal de Cultura. Va ser a quarts d’onze quan van començar a aparèixer pel recinte cultural una corrua de nenes i nens, joves i grans, pares i mares, avis i àvies, tots perfectament vestits per a l’ocasió amb disfresses tan dispars com les de superherois, princeses, fades, astronautes, doctors, unicorns, vaquers i un llarg i variat etcètera. 

Per animar tot plegat van pujar a l’escenari el grup d’animació infantil Ambauka, que van posar a saltar i ballar als més petits de la festa -i també als grans- amb el seu espectacle ‘de cap per avall’ de música en directe. Mentrestant anaven fent la seva feina els membres del jurat del Concurs de Disfresses, observant amb detall totes i cada una de les caracteritzacions per emetre el seu veredicte. Finalitzat el concert dels Ambauka van prendre el protagonisme les comparses, que es van situar al centre de la plaça per executar les seves coreografies, i la desfilada de disfresses.

El fi de festa va servir per entregar els premis de les carrosses de la Cavalcada de Reis, que van recaure, de menor a major, en els Marxosos del Vallès, l’Associació de Veïns de Ca n’Enric-La miranda i els Veïns del carrer Magnòlia. El punt final el va posar l’entrega dels premis del Concurs de Disfresses, triats pel jurat format per la vocal de Cultura, Susana Herrada, el vocal d’ERC Ramon Segura i el president de l’AV de Ca n’Enric-La Miranda, Josep Maria Fe. Van resultar premiades les comparses de ‘Les aviadores i aviadors del Ferran i Clua’, ‘Incendio en Rio’ dels Marxosos i les disfresses familiars ‘abella i rusc’, ‘pescadors i pops’. Tots ells van rebre un premi de 200€ en llibres de lectura.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril