Cercador per paraules clau
09 juliol 2018

El cartell ‘Compartir és construir’, creat per 12 nens i nenes de la Fundació GURU, anunciarà la Festa Major de Valldoreix 2018

Els colors vius i originals del treball ‘Compartir és constuir’, creat per la mà de 12 infants amb Transtorn de l’Espectre Autista (TEA) de la Fundació Privada Autisme GURU Valldoreix, serà la imatge de la Festa Major de Valldoreix 2018.

El Nou Espai Cultural (NEC) va acollir dijous 5 de juliol la deliberació del jurat de l’EMD de Valldoreix per escollir el cartell que millor representés l’esperit de la Festa Major de Valldoreix d’enguany. El treball dels usuaris de Residència GURU ubicada a Valldoreix es va alçar amb el premi gros del certamen amb la presentació d’un cartell col·lectiu sota el nom de ‘Compartir és construir’.

El cartell anunciador de la festa grossa de Valldoreix ha estat elaborat pels pinzells de 12 nens i nenes amb TEA, on cadascun s’ha encarregat de preparar una lletra del cartell amb el resultat final d’una composició molt visual i colorida, que vestirà el programa de Festa Major i engalanarà tots els racons de Valldoreix durant els dies 13, 14, 15 i 16 de setembre.

Gairebé una trentena d’artistes van presentar els seus treballs al Concurs de Cartells de la Festa Major 2018 de Valldoreix, que va comptar com a jurat de l’EMD amb els artistes valldoreixencs Nina Roma, Carolina Camañes i Luís Conde; el vocal de Cultura de l’EMD-Valldoreix Joaquim Castelló i la representant de l’associació d’artesans de la vila Esther del Cerro. En la modalitat d’adults la millor composició artística va ser ‘Viu la Festa, de Marta Bellés i a la categoria juvenil l’obra guanyadora va ser el cartell presentat per Charlotte Laverne, amb un premi de 450€ per categoria, amb 300€ extra per a l’escollit com a cartell anunciador de l’edició d’enguany de la festa gran de la vila.

En el cas de la categoria infantil, l’EMD-Valldoreix la quantia del premi es destina a material artístic, de manera que la persona premiada pugui continuar desenvolupant les capacitats artístiques dels joves dissenyadors aspirants.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals