Cercador per paraules clau
08 setembre 2021

El Centre de Restauració de Bens Mobles de Catalunya, pregoner de la Festa Major de Valldoreix 2021

Les instal·lacions del Centre de Restauració de Bens Mobles de Catalunya (CRBMC) van ser el marc perfecte per a la presentació, ahir al matí, del programa de la Festa Major de Valldoreix 2021, que se celebrarà del dijous 16 al diumenge 19 de setembre a diferents espais de la vila com la plaça 11 de setembre, la plaça del Casal de Cultura, el Club Esportiu Valldoreix, el Castell de Canal i Can Monmany, entre d’altres.

La compareixença pública va començar amb l’anunci del pregoner, un honor que enguany recau en el CRBMC, ubicat des de fa més de 20 anys a Valldoreix i amb un fort arrelament a la vila. En aquest sentit el president va voler remarcar que ‘estem orgullosos de què aquest important equipament estigui a la nostra vila i que la seva transcendental tasca de conservació i difusió del nostre patrimoni serveixi per projectar el nom de Valldoreix més enllà de les nostres fronteres i doni a conèixer el nostre poble arreu del territori català i molt més enllà. És per això que, en agraïment per tota aquesta tasca, hem decidit que el CRBMC sigui el pregoner de la Festa Major de la vila’.

La directora del centre, Àngels Solé, qui serà l’encarregada, juntament amb companys de l’equip de treball residents a Valldoreix i Sant Cugat, de llegir el pregó de la Festa Major de Valldoreix 2021 i va mostrar el fort lligam de l’equipament amb Valldoreix i el seu compromís en posar-se al costat de l’EMD en la defensa i preservació del patrimoni valldoreixenc. També va prendre part a l’acte de presentació del programa de la festa grossa el director general de Catalònia Fundació Creactiva, Joaquim Serrahima, que va ser l’encarregat d’anunciar la col·laboració entre l’EMD i Catalònia per incloure al programa de la Festa Major uns pictogrames. Aquests dibuixos dissenyats pels nois i noies del centre permeten a les persones amb diversitat funcional entendre més fàcilment en què consisteix cada activitat. El director de l’entitat amb seu a Valldoreix va destacar el treball conjunt entre Catalònia i l’EMD per insertar socialment i laboral a les persones amb diversitat funcional i en risc d’exclusió i es va felicitar que poc a poc i amb cura es vagi recuperant la celebració de festes majors.

La tasca de presentació del programa d’activitats va recaure en la vocal de Cultura de Valldoreix, Susana Herrada que va anar desgranant totes i cada una de les més de 30 propostes, que inclouen activitats infantils com titelles, tallers mediambientals i jocs de fusta gegants; activitats per als joves com el concert de Ciao Marina i el mag Lynch; i actes per a totes les edats com el pregó, les havaneres amb Port Bo, els tornejos de tennis/pàdel/vòlei platja, la cercavila dels Gegants de Valldoreix o la principal novetat d’enguany, el 1er Concurs de Pintura Ràpida de Valldoreix, entre d’altres. Tal com va explicar la vocal Herrada durant la presentació, l’èxit de les propostes està garantida perquè moltes de les activitats ja han penjat el cartell de localitats exhaurides, mentre que d’altres com els tornejos de pàdel, tennis i vòlei platja encara accepten les darreres inscripcions al web del Club Esportiu Valldoreix (www.clubesportiuvalldoreix.com)

Pots descarregar AQUÍ el programa de la Festa Major de Valldoreix

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal