Cercador per paraules clau
08 juny 2023

El Cicle de Cinema a la Fresca torna el juliol i l’agost a la plaça del Casal de Valldoreix

L’arribada del bon temps i les nits d’estiu de temperatura agradable a la vila marquen també l’inici d’una nova edició del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix, una de les activitats més esperades per la ciutadania que, any rere any, aprofita les nits d’estiu per gaudir de les propostes cinematogràfiques del cicle cinèfil promogut des de l’EMD i que en cada edició aplega a centenars de veïns i veïnes a la plaça del Casal de Cultura. La programació arrencarà enguany el 7 de juliol i finalitzarà el 4 d’agost. 

En total, l’àrea de Cultura de l’EMD ha elaborat un programa amb cinc pel·lícules de temàtiques i estils diversos i per a tots els públics. El cicle començarà el 7 de juliol a les 21:45h amb ‘Les distàncies’, un drama dirigit per Elena Trapé i protagonitzat per Alejandra Jiménez, Miki Esparbé, Isak Férriz,Bruno Sevilla i Maria Ribera que explica la història de l’Olivia, l’Eloy, el Guille i l’Anna que viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas, que fa 35 anys que va marxar i que no els rep com esperaven. Junts descobriran com el temps i la distància poden canviar-ho tot. La segona parada del cicle serà el 14 de juliol a les 21:45h amb la pel·lícula d’animació ‘La meva mare és un goril·la’. La proposta adreçada al públic infantil, ens presenta a la Joana, una nena que ha viscut a l’orfenat tota la vida i que no hi ha res que desitgi més que tenir una mare. Un dia, una goril·la la visita per adoptar-la. Al principi es queda una mica descol·locada, però ràpidament s’acostumarà i estimarà la seva nova mare.

L’equador del cicle arribarà amb ‘Tenor’, una comèdia dramàtica francesa que el 21 de juliol a les 21:45h a través de la qual el públic descobrirà la vida de l’Antoine, un jove repartidor que prova sort com a cantant d’òpera gràcies a una inesperada amistat amb una reconeguda professora de l’Òpera de París. ‘La última película’ serà la penúltima entrega de la programació fílmica d’enguany a plaça valldoreixenca i s’esdevindrà el 28 de juliol a les 21:30h per apropar als assistents la història d’en Samay, un nen de 9 anys que viu
amb la seva família en un poble remot de l’Índia, descobreix el cinema per primera vegada i queda absolutament hipnotitzat. Contra
els desitjos del seu pare, torna al cinema dia rere dia i es fa amic del tècnic de projeccions que, a canvi del seu menjar, li deixa veure pel·lícules gratis. El darrer acte del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix arribarà el 6 d’agost a les 21:30h, quan amb ‘Deliciós’ la plaça del Casal de Cultura es traslladarà a la França del segle XVIII on, en les albors de la Revolució Francesa, el prestigi d’una casa noble depèn sobretot de la qualitat de la seva taula. Quan el talentós cuiner Manceron és acomiadat pel Duc de Chamfort, perd el gust per cuinar i decideix tornar al seu poble, on coneix a la misteriosa Louise, qui li retorna la passió per la cuina i l’ajuda a crear el primer restaurant del món.

El Cicle de Cinema a la Fresca és una activitat gratuïta amb l’aforament limitat. Totes les pel·lícules es projectaran subtitulades i en cas de pluja en alguna de les sessions, la pel·lícula s’exhibirà l’1 de setembre.

 

Consulta i descarrega’t aquí el programa del: Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix 2023 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

15-07-2024

L’EMD destina més de 25.000€ per millorar les instal·lacions del Ferran i Clua durant l’estiu

04-07-2024

El cinema i les nits d’estiu de Valldoreix es tornen a donar cita aquest juliol a la plaça del Casal de Cultura

01-07-2024

L’Escola Bressol de Valldoreix cobreix el 97,5% de les necessitats educatives infantils de la vila

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament