Cercador per paraules clau
07 juny 2021

El Cicle de Concerts a Can Monmany arrenca al compàs de la música d’Elisabet Franch i Albert Guinovart

La flauta de la santcugatenca Elisabet Franch, acompanyada al piano per Albert Guinovart han aixecat el teló de l’edició 2021 del Cicle de Concerts a Can Monmany presentant el segon treball d’estudi de la flautista, ‘Franch plays Franck’. La música tornava a Can Monmany, després d’un any de silenci obligat per la pandèmia de la Covid-19, davant de més d’una seixantena d’espectadors, que van exhaurir l’aforament del recinte per gaudir amb la intensa però delicada interpretació de Franch i Guinovart.

La presentació de ‘Franch plays Franck’ a Valldoreix, interpretant la ‘Sonata nº2 en Sol Major’ d’Edward Grieg, la ‘Introducció i Rondo Capriccioso’ de Camille Saint-Saëns i la ‘Sonata per a flauta i piano’ d’Albert Guinovart, suposa la plasmació d’una nova etapa de maduresa i gran personalitat musical de la flautista, després d’un període de creixement amb fites com el debut al Carnegie Hall de Nova York, els quatre anys de solista a la Xina i altres experiències internacionals.

La posada en escena d’Elisabet Franch va estar recolzada en tot moment per l’excel·lència del gran pianista Albert Guinovart, que va sumar maduresa i sensibilitat al recital, i va posar de manifest la gran entesa musical i interpretativa entre els dos músics.

El cicle musical tindrà continuïtat el proper dissabte a les 21:45h amb el recital del Trio Claret -format pel prestigiós violinista Gerard Claret i els seus dos fills, Sergi (violí) i Jordi (viola)- amb un repertori de grans clàssics com Bach, Beethoven o Mozart, però també temes més moderns com Sinatra, Piazzola o Sting.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal