Cercador per paraules clau
21 juny 2017

El Club Handbol Valldoreix organitza un entrenament obert per a menors de 13 anys per promoure un equip de base

La cita serà el dia 25 de juny al Pavelló Municipal de Valldoreix, on de 10:00 a 12:00 hores tots els nens i nenes menors de 13 anys podran gaudir d’un entrenament obert i gratuït.

La convocatòria té per objectiu la posada en marxa i la presentació en públic del projecte de cantera del Club Handbol Valldoreix, que està previst que arrenqui la propera temporada 2017/18. El Club Handbol Valldoreix es  mostra ‘molt emocionat amb poder començar amb un projecte d’aquest calibre’. Des del club destaquen la idoneïtat del moment triat, amb un equip sènior consolidat a la Segona Divisió Catalana i que creix any rere any.

La intenció del club valldoreixenc per al seu primer any de cantera és crear un equip infantil amb nens i nenes de 12 i 13 anys i que jugui competició de la Federació Catalana. La voluntat és que el nou equip estigui totalment vinculat a la vila de Valldoreix.

La metodologia d’entrenament de l’estructura de base del Club Handbol Valldoreix consistirà tant en sessions d’entrenament com en activitats addicionals, en què participaran també membres de l’equipo sènior. Aquesta metodologia està pensada amb l’objectiu d’enriquir la formació dels infants. L’obertura del Club Handbol Valldoreix a l’experiència de promocionar les categories inferiors es deu a ‘la implicació tant de la junta directiva com els membres del primer equip’.

La sessió d’entrenament programada pel proper diumenge estarà dirigida pels equips tècnics de la base i del primer equip, acompanyats per alguns jugadors de categoria sènior. La sessió consistirà en un entrenament introductori, perquè els nens coneguin l’handbol mentre passen un matí divertit. A l’entrenament també hi estarà present l’equip de coordinació de la cantera, que podrà resoldre tots els dubtes als pares que estiguin interessats a apuntar als seus fills a l’equip la propera temporada.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat