Cercador per paraules clau
13 desembre 2017

El Club Natació Valldoreix debutarà amb una exhibició de natació sincronitzada al Complex Esportiu

El centre esportiu valldoreixenc acollirà la presentació del nou Club Natació de Valldoreix, que començarà a caminar aquest divendres exhibint les seves capacitats en natació artística, durant la posada en escena de cloenda del primer trimestre de l’activitat de natació sincronitzada.

 Les portes de les instal·lacions esportives del Complex Esportiu estaran obertes durant la tarda de divendres 15 de desembre per donar cabuda a tothom que vulgui gaudir del debut del Club Natació Valldoreix, que pren el relleu del desaparegut Club Sincro Sant Cugat. A partir de les 19:00h, el públic podrà descobrir les capacitats atlètiques i artístiques de les nedadores d’aquesta disciplina olímpica.

La presentació del Club Natació serà la protagonista d’un vespre a les instal·lacions del Carrer Brollador carregat d’altres demostracions de caràcter escolar, d’oci i competició federada, amb l’acompanyament d’un especial solo de la reconeguda nedadora internacional Cecília Jiménez.

Tota la ciutadania de Valldoreix queda convidada a aquesta cita amb l’exhibició de cloenda del semestre i la presentació d’una nova iniciativa esportiva que té l’objectiu de continuar el llegat del desaparegut Club Sincro Sant Cugat.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat