Cercador per paraules clau
14 juny 2018

El cor jove Music’al Cor de Valldoreix protagonitzarà ‘Un concert de pel·lícula’, amb les cançons de les sèries i pel·lícules més famoses

El director de la formació musical Albert Santiago serà l’encarregat d’aconseguir que el concert del Cor Jove de l’Harmonia de Valldoreix sigui un dels actes destacats de la Festa Major de Sant Cugat.

El concert del Cor Jove de la Coral l’Hamonia està programat la ciutat l’1 de juliol quan interpretaran les bandes sonores de les pel·lícules i sèries més conegudes per grans i petits. El teló del recital s’aixecarà a les 7 de la tarda a l’emblemàtic Celler Cooperatiu de Sant Cugat, per rebre la posada en escena per part de la formació juvenil de la Coral l’Harmonia i celebrar la Festa Major de Sant Cugat, amb entrada lliure per a tota la ciutadania.

Els integrants del cor jove celebraran la Festa Major de Sant Cugat (del 28 de juny a l’1 de juliol) amb un ampli repertori de melodies inoblidables dels films i sèries més estimats pel públic, entre les que destaquen el mític ‘I’m a believer’ d’Shreck, la cançó dels goril·les de Tarzan ‘Trashing in the camp’, ‘Halo/Walking on sunshine’ de Glee, ‘Someone in the crowd’ de La La Land, ‘Seasons of love’ del musical Rent i la banda sonora de la pel·lícula de James Bond, Skyfall. Amb aquesta ambiciosa selecció musical, el Cor Jove vol transportar al públic a l’interior de les escenes de les pel·lícules i serials més vistos per l’audiència.

La següent ocasió per gaudir de les aptituds musicals del cor valldoreixenc serà el dissabte 16 de juny, quan tothom està convidat al recital de la Coral L’Harmonia al complet organitzat per l’EMD-Valldoreix a partir de les 19h a la Nau de Cultura.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat