Cercador per paraules clau
02 novembre 2015

El Grup de Teatre l’Espiral bufa les espelmes dels seus 25 anys representant el monòleg ‘La nina’

El mateix dia, però 25 anys més tard, la companyia valldoreixenca va pujar a l’escenari per representar la tercera entrega de la Mostra de Teatre 2015, on des del 18 d’octubre s’ha portat a escena ’Com nos tornem’ i l’aclamada ‘Un senyor i una senyora.

L’obra escrita per Montserrat Cornet va estar protagonitzada per la Isabel Balbuena, a través de la qual vam conèixer el personatge de la Marina, una dona que somniava amb tenir la nina ‘Mariquita Pérez’ i esdevenir ella mateixa una nina amanegada per les carícies els petons i les abraçades dels seus pares. Però tots els anhels de la Marina van quedar escapçats pels rigors d’una Barcelona de postguerra que converteixen a la protagonista en una dona forta, capaç d’estimar i de trencar les estrictes normes de la seva època, malgrat el pes instructiu i social.

La propera obra de la Mostra de Teatre, l’edició número 22, serà el 8 de novembre a les 19 hores, quan a l’escenari de la Nau de Cultura acollirà els membres de la companyia de Valldoreix Magma La Serreta, que pujaran a l’escenari per interpretar l’obra ‘Vanitat, el pecat més preuat’.

El cicle teatral de referència a Valldoreix baixarà el teló d’enguany el dia 15 de novembre a les 19 hores amb la posada en escena de l’obra ‘Jurat popular’, a càrrec de la companyia organitzadora de la mostra, el Grup de Teatre l’Espiral.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat