Cercador per paraules clau
02 novembre 2015

El Grup de Teatre l’Espiral bufa les espelmes dels seus 25 anys representant el monòleg ‘La nina’

El mateix dia, però 25 anys més tard, la companyia valldoreixenca va pujar a l’escenari per representar la tercera entrega de la Mostra de Teatre 2015, on des del 18 d’octubre s’ha portat a escena ’Com nos tornem’ i l’aclamada ‘Un senyor i una senyora.

L’obra escrita per Montserrat Cornet va estar protagonitzada per la Isabel Balbuena, a través de la qual vam conèixer el personatge de la Marina, una dona que somniava amb tenir la nina ‘Mariquita Pérez’ i esdevenir ella mateixa una nina amanegada per les carícies els petons i les abraçades dels seus pares. Però tots els anhels de la Marina van quedar escapçats pels rigors d’una Barcelona de postguerra que converteixen a la protagonista en una dona forta, capaç d’estimar i de trencar les estrictes normes de la seva època, malgrat el pes instructiu i social.

La propera obra de la Mostra de Teatre, l’edició número 22, serà el 8 de novembre a les 19 hores, quan a l’escenari de la Nau de Cultura acollirà els membres de la companyia de Valldoreix Magma La Serreta, que pujaran a l’escenari per interpretar l’obra ‘Vanitat, el pecat més preuat’.

El cicle teatral de referència a Valldoreix baixarà el teló d’enguany el dia 15 de novembre a les 19 hores amb la posada en escena de l’obra ‘Jurat popular’, a càrrec de la companyia organitzadora de la mostra, el Grup de Teatre l’Espiral.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals