Cercador per paraules clau
07 gener 2019

El nou recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags a Valldoreix enganxa els valldoreixencs

Centenars de veïnes i veïns de Valldoreix van sortir al carrer el passat dissabte per saludar i donar les seves cartes als Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar, al pas de la tradicional Cavalcada pels carrers de la vila. Enguany les 13 carrosses engalanades van estrenar recorregut, que va tenir com a eix central la rambla Mn. Cinto Verdaguer.

Les gèlides temperatures del vespre del 5 de gener no van desanimar la parròquia valldoreixenca que va desembarcar a la rambla Mn. Cinto de Valldoreix per gaudir de la nit més màgica de l’any. La nit dels infants. Màgia, il·lusió, entusiasme i alegria a parts iguals, van omplir l’artèria principal de Valldoreix per donar la benvinguda a ses Majestats els Reis Mags d’Orient en la seva tradicional visita a la vila. Enguany la principal novetat era el canvi de recorregut, que va partir de la cruïlla de l’Av. Bilbao amb el carrer de Rosàs per, seguidament, recórrer el passeig Olabarria fins a Can Cadena. Des d’allà la rua va baixar tota la rambla Verdaguer en direcció a la Plaça Mas Roig, des d’on pels carrers Pg. Mas Roig i Avet van donar la volta per tornar a la rambla Verdaguer i enllestir el recorregut a l’església de l’Assumpció. Va ser al temple valldoreixenc on es van viure els instants més emotius, quan centenars de veïns i visitants es van aplegar a banda i banda de la via per apropar-se i saludar amb devoció els tres Reis i el seu seguici. Un cop finalitzada la rua Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar l’església de l’Assumpció per fer la tradicional ofrena d’or, encens i mirra al infant del pessebre vivent, representat pels nens i nenes de la parròquia. D’allà van passar a l’escenari habilitat a la plaça i on els Reis Mags es van posar a disposició dels centenars d’infants i les seves famílies, que es van donar cita a la plaça per lliurar les darreres cartes amb els seus desitjos i conèixer personalment a ses Magestats.

L’activitat a la plaça va ser animada durant tota la tarda, ja que molt abans de l’arribada dels Reis, des de les 17:30h es van organitzar tallers de manualitats per fer corones de reis i que van aplegar un munt de nens i nenes, mentre esperaven l’arribada de ses majestats. Però aquests no van ser els únics entreteniments de la tarda, perquè a la plaça es van instal·lar també un seguit d’enginyosos jocs i autòmats que van fer les delícies de petits i grans i van ajudar a combatre el fred, juntament amb una deliciosa xocolatada.

Durant els parlaments de les autoritats, encapçalades pel president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, es van anunciar els guanyadors del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Valldoreix 2018. La carrossa guanyadora va ser la de l’Hípica Domenech-Dunfoy, mentre que la rua dels Marxosos del Vallès va ser segona i la proposta del Club de tennis de Valldoreix va quedar tercera. L’entrega de premis del concurs es farà durant la Festa de Carnaval del proper mes de febrer.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

20-02-2024

L’EMD de Valldoreix inverteix 334.000€ en renovar i millorar la claveguera del torrent de Can Badal

19-02-2024

Els delictes es redueixen en un 11,3% a Valldoreix durant el 2023

19-02-2024

Pressupost prorrogat i retorn de la pagesia i la ramaderia a Collserola al ple de febrer

08-02-2024

La valldoreixenca Carmina Puig guardonada amb el XII Premio Estatal del Trabajo Social