Cercador per paraules clau
26 octubre 2017

El nou Síndic de Greuges de Sant Cugat atendrà els veïns de Valldoreix un dia al mes a la Casa de la Vila

La decisió s’ha fet pública durant la reunió que el president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, ha mantingut aquest matí amb el nou síndic local, Ramon Palacio, per presentar-se després del seu nomenament el passat 9 d’octubre en substitució de Jaume Clavell.

La reunió entre Puig i Palacio ha servit també per conèixer de primera mà quines són les línies d’actuació que té previst implementar el nou Síndic de Sant Cugat a Valldoreix, que s’ha mostrat compromès amb el mandat d’escoltar i donar resposta als suggeriments i propostes del veïnat valldoreixenc.

Tots els veïns i veïnes que vulguin fixar una trobada amb el nou Síndic de Greuges Local hauran de contactar amb l’oficina del síndic a Sant Cugat per demanar cita prèvia i fixar hora de visita per traslladar les seves queixes i suggeriments directament amb la sindicatura a la Casa de la Vila. El primer dia que Ramon Palacio rebrà la ciutadania de Valldoreix a la seu de l’EMD serà el 8 de noviembre de 09:00 a 12:00h, mentre que el calendari definitiu dels dies de visita del síndic a Valldoreix s’anunciarà properament.

La voluntat del nou Síndic de Greuges de Sant Cugat amb la iniciativa de traslladar un cop al mes la seva oficina a Valldoreix és la d’apropar la figura de defensor del ciutadà a tots els veïns i veïnes de la vila i donar veu als seus problemes.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat