Cercador per paraules clau
02 gener 2018

El patge de Ses Majestats els Reis d’Orient ‘Martí de Buscarons’ arriba avui a Valldoreix

L’emissari dels Reis Mags instal·larà questa tarda el seu campament a l’aparcament del supermercat Condis de la plaça del Mas Roig on, els dies 2, 3 i 4 de gener, rebrà les cartes dels infants de la vila en horari de 16.00 a 19.00 hores.

Envoltat de joguines, regals de tot tipus i caramels, el representant dels tres Reis Mags d’Orient, el patge valldoreixenc Martí de Buscarons, i els seus ajudants s’instal·len de nou a la plaça del Mas Roig de Valldoreix durant tres dies per recollir, de mans dels infants de la vila, les cartes adreçades als Mags d’Orient. Durant els tres dies d’estada la carpa de l’emissari reial estarà ubicada a l’aparcament del Supermercat Condis, on rebrà els nens i nenes valldoreixencs.

Al llarg de la seva estada a Valldoreix, el carter reial espera rebre la visita de centenars d’infants de la vila, que volen fer arribar al missatger el llistat de desitjos per al dia de reis. A banda de l’esperada trobada amb el carter reial i les llaminadures amb què l’il·lustre visitant obsequiarà, tan infants com pares i familiars, tots aquells qui s’apropin a visitar al carter reial podran gaudir d’una xocolata calenta organitzada per l’EMD de Valldoreix i el supermercat Condis de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril