Cercador per paraules clau
20 desembre 2018

El Patge dels Reis Mags de l’Orient torna enguany a l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix

El president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, donarà la benvinguda a Valldoreix al Patge dels Reis Mags, que instal·larà el seu campament al jardí, des d’on repartirà il·lusió i màgia a parts iguals a l’APVV els dies 3 i 4 de gener.

Envoltat de joguines i caramels, el representant dels tres Reis Mags d’Orient i els seus dos ajudants faran parada a Valldoreix durant dos dies per recollir, de mans dels infants de la vila, les cartes adreçades als Mags d’Orient. Durant la visita el carter rebrà als nens i nenes valldoreixencs a la seu de l’Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix, a tocar de la plaça de can Cadena.

L’emissari de Melcior, Gaspar i Baltasar serà rebut solemnement el dia 3 de gener a les 17:30h pel president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, i pel vocal de cultura, Bernat Gisbert, que li donaran la benvinguda a la vila. Una xocolata calenta amb melindros faran les delícies i ajudaran a passar el fred a totes les persones que s’apropin a l’APVV dijous 3 i divendres 4 de gener de 2019, entre les 17:30h i les 20:00h.

Al llarg de la seva estada a Valldoreix, el carter reial rebrà la visita dels infants de la vila, que esperen aquestes dates per traslladar al missatger dels tres mags el llistat de desitjos per al dia de reis.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

16-10-2023

Valldoreix no falla a la seva cita anual amb la història i la tradició de l’Aplec de la Salut

27-09-2023

Valldoreix se cita un any més amb la tradició de l’Aplec de la Salut el 15 d’octubre

24-10-2022

L’Aplec de la Salut recupera la normalitat precovid i torna a omplir l’esplanada de l’ermita de tradició i cultura

13-09-2022

Valldoreix celebra la Diada refermant el compromís del municipalisme amb la defensa de la democràcia