Cercador per paraules clau
14 juliol 2023

El Ple de juliol de l’EMD; comiat de la vocal Susana Herrada i aprovació de les festes locals

Primer ple ordinari del mandat i darrer del curs polític de l’EMD de Valldoreix, abans de les vacances d’estiu. La sessió plenària de juny també va ser l’última per a la vocal de Junts per Sant Cugat-Valldoreix Susana Herrada, que va renunciar a la vocalia després de 16 anys exercint com a vocal a la corporació valldoreixenca. Després de l’agost, presumiblement al Ple Ordinari de setembre, Adrian van der Hoeven prendrà el relleu d’Herrada i s’estrenarà com a nou vocal de l’EMD de Valldoreix.

Però més enllà del comiat d’Herrada, la sessió plenària de juliol va servir per aprovar, amb el vot favorable de l’equip de govern i l’abstenció en bloc de l’oposició, la vuitena modificació pressupostària de l’any, que suplementarà les partides del servei de vigilància i neteja del mercat setmanal (20.000€) i per a la compra de mobiliari per a les oficines de l’EMD (5.000€). També es va donar llum verda, aquest cop amb el vot unànime de tot el ple, al calendari de festivitats locals, que queden fixades pel 20 de maig, Segona Pasqua i pel 16 de setembre, diada de Sant Cebrià, patró de la vila.

D’aquí fins al final el ple va estar centrat en l’activitat de control, on es va donar compte dels decrets de presidència i de contractació i es va informar l’oposició i la ciutadania de l’acció de govern.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

14-07-2023

El Ple de juliol de l’EMD; comiat de la vocal Susana Herrada i aprovació de les festes locals

12-07-2023

La Junta de Veïns de Valldoreix presenta el nou cartipàs del mandat i estableix les retribucions dels seus membres

21-06-2023

Juanjo Cortés estrena presidència prometent diàleg, consens i treball

19-05-2023

Ple de maig: minut de silenci per Josep M. Gavín, nova aprovació del projecte del Baixador i comiat del mandat