Cercador per paraules clau
22 gener 2024

El president de l’EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, nou president de les EMD catalanes

l’Agrupació d’EMD de Catalunya (AEMDEC) ha triat aquest cap de setmana nou president i nova junta directiva, durant l’assemblea extraordinària celebrada el dissabte 20 de gener a l’EMD de Vilamitjana, pertanyent al municipi de Tremp (Pallars Jussà). Al capdavant de l’entitat, creada l’any 1993 i que engloba les 65 EMD de Catalunya, estarà el president de l’EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, que pren el relleu de l’anterior president, Josep Puig, que va cessar del càrrec en finalitzar el seu mandat com a president de l’EMD més populosa de Catalunya. Fins a la celebració de l’assemblea extraordinària l’ara nou president havia desenvolupat el càrrec de secretari tècnic de l’agrupació, en funcions els quatre últims anys.

La Junta de Govern que acompanyarà a Juanjo Cortés durant la seva presidència de l’AEMDEC està format pels vicepresidents Víctor Ferrando (EMD-Jesús) i Genís Dalmau (EMD-L’Estartit), la secretària Maria Sinfreu (EMD-Asnurri), el tresorer Josep Ma. Riba (EMD-Bellaterra) i els vocals Sisco Martínez (EMD-Vilamitjana), Josep Galceran (EMD-Baldomar), Guillem Boneu (EMD-Sucs), Juanjo España (EMD-Tredós) i Montse Martínez (EMD-Taús).

Després de renovar l’equip directiu de l’agrupació, l’assemblea extraordinària de les EMD catalanes es va centrar a tractar temes com la necessitat de promoure una Llei d’EMD de Catalunya, que serveixi per establir un marc normatiu propi, que asseguri la seva governabilitat i que blindi el finançament de les competències, pròpies o delegades, que s’exerceixen des de les EMD. Durant la reunió també es va posar damunt la taula la relació de l’AEMDEC amb les agrupacions d’entitats d’àmbit territorial inferior al municipi (EATIM) a nivell estatal. 

Altres temes tractats durant l’assemblea van ser la presentació de l’estat dels comptes de l’organització i el pressupost 2024, l’estratègia comunicativa i de difusió i les propostes d’activitats i serveis a desenvolupar durant l’exercici 2024.  

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix