Cercador per paraules clau
21 juny 2023

El president de Valldoreix Juanjo Cortés presenta un equip de govern amb ERC, CUP i PSC

La configuració de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix per al mandat 2023-2027 s’ha fet pública aquest dimecres 21 de juny, quan el president de l’EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, ha anunciat les responsabilitats que assumiran cada un dels membres del nou executiu valldoreixenc. Aquesta proposta s’haurà de ratificar en una propera sessió plenària extraordinària.

En primer lloc, la presidència, en mans de Cortés, assumeix les carteres d’Urbanisme, Seguretat Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, Recursos Humans, Relacions Institucionals, Pla d’actuació municipal, Patrimoni Històric i Can Monmany. Ramon Segura (ERC) serà el vicepresident primer i es farà càrrec de les àrees d’Hisenda i Economia, Obres i Serveis Urbans, Atenció a les Persones, Serveis Generals, Educació i Esports. La vicepresidència segona recau en Xavier Humet (CUP) que liderarà les àrees d’Habitatge, Mobilitat, Transports i Vialitat, Emergència Climàtica i Medi Ambient, Gestió de Residus i Agenda 2030. Susanna Casta (PSC) ostentarà la vicepresidència tercera i s’encarregarà de gestionar els àmbits de Cultura, Cicles de Vida, Gènere, Salut, Serveis Socials, Comerç i Mercadet, Participació Ciutadana i Benestar Animal.

Malgrat no estar recollides al Reglament Orgànic Municipal (ROM) les figures de les vicepresidències, el president ha argumentat que en aquest cas serveixen per establir un ordre de prelatura en cas d’absència temporal de la presidència.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals