Cercador per paraules clau
09 març 2016

El Rafa Nadal Tour by Mapfre porta més de 500 participants al Club Esportiu Valldoreix

El circuit, adreçat a joves jugadors i jugadores de les categories sots 13 i 12, desembarca per 3er any consecutiu a Valldoreix i tindrà com a seus, a banda de a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, Barcelona, Alacant, Sevilla, Madrid i Palma de Mallorca, on es disputarà el Màster final del torneig.

El torneig que per tercer any organitza la Fundació Rafa Nadal amb el Suport de la companyia asseguradora Mapfre i té per objectiu la difusió de valors com l’esforç, la superació, l’educació i la companyonia, tot això a través de l’esport del tennis i la competició. A banda de les activitats estrictament esportives, el Rafa Nadal Tour organitza una sèrie d’activitats enfocades a la transmissió dels valors abans esmentats, i que tan bé transmet la figura de Rafa Nadal, a través de jocs i xerrades.

La presentació del desembarcament del circuit Rafa Nadal a Valldoreix, que se celebrarà a del 18  al 27 de març, es va fer ahir a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix, on el president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, va fer d’amfitrió del president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, del regidor d’Esport de l’Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira i del representant de la Fundació Rafa Nadal i del Mateix Rafa Nadal, Carles Costa. També hi va estar present el gerent de la BTT Academy, Roger Badia. El president de Valldoreix va expressar el seu ‘agraiment a la tasca que fan de forma conjunta el Club Esportiu Valldoreix i l’Acadèmia BTT en la promoció del tennis formatiu i per ajudar a posicionar el nom de Valldoreix com una vila de referència dins el panorama esportiu i tennístic nacional i internacional’.

La cita valldoreixenca del Rafa Nadal Tour by Mapfre és la tercera parada del circuit i compta amb prop de 500 inscrits. Tota la recaptació obtinguda amb les cuotes d’inscripció es destinarà a projectes socials d’ajuda a nens i adolescents amb risc d’exclusió social impulsats per la Fundació Rafa Nadal. Els jugadors guanyadors dels tornejos disputats a la resta de seus es classificaran per un torneig Màster Final, que es jugarà del 22 al 25 de setembre a la Rafa Nadal Academy ubicada a Mallorca, on estarà present el mateix Rafa Nadal.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix