Cercador per paraules clau
11 març 2020

El risc de contagi del coronavirus obliga a l’EMD a ajornar les Milles de Valldoreix

El paquet de mesures anunciades des del Govern de la Generalitat, per contenir el contagi de l’epidèmia de coronavirus, inclou la prohibició de realitzar activitats col·lectives que concentrin més de 1000 persones, circumstància que es compleix amb la cursa de Valldoreix.

La voluntat de l’EMD de Valldoreix de vetllar per la salut de la seva ciutadania i de col·laborar en la contenció de la propagació del coronavirus ha motivat l’ajornament de la 17a edició de les Milles de Valldoreix. Aquesta decisió implicarà l’immediat retorn, en les properes hores, del preu d’inscripció a totes les persones que havien formalitzat el pagament fins a dia d’avui. El retorn del preu d’inscripció es farà reemborsant l’import a les targetes des de les quals s’havien fet els pagaments telemàtics.

De moment l’ajornament de la cursa valldoreixenca és sense data concreta. Serà en els propers dies, un cop estudiades amb deteniment totes les opcions disponibles per reubicar la cursa al calendari, quan l’organització donarà a conèixer la nova data per a la celebració de la prova atlètica més emblemàtica de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix

07-05-2024

El CAP de Valldoreix acull una prova pilot per implantar la prescripció social

19-04-2024

Videocàmeres a l’estació, adhesió a la Xarxa de Refugis Climàtics i límit de temps a l’acció de govern, al Ple d’abril