Cercador per paraules clau
11 març 2020

El risc de contagi del coronavirus obliga a l’EMD a ajornar les Milles de Valldoreix

El paquet de mesures anunciades des del Govern de la Generalitat, per contenir el contagi de l’epidèmia de coronavirus, inclou la prohibició de realitzar activitats col·lectives que concentrin més de 1000 persones, circumstància que es compleix amb la cursa de Valldoreix.

La voluntat de l’EMD de Valldoreix de vetllar per la salut de la seva ciutadania i de col·laborar en la contenció de la propagació del coronavirus ha motivat l’ajornament de la 17a edició de les Milles de Valldoreix. Aquesta decisió implicarà l’immediat retorn, en les properes hores, del preu d’inscripció a totes les persones que havien formalitzat el pagament fins a dia d’avui. El retorn del preu d’inscripció es farà reemborsant l’import a les targetes des de les quals s’havien fet els pagaments telemàtics.

De moment l’ajornament de la cursa valldoreixenca és sense data concreta. Serà en els propers dies, un cop estudiades amb deteniment totes les opcions disponibles per reubicar la cursa al calendari, quan l’organització donarà a conèixer la nova data per a la celebració de la prova atlètica més emblemàtica de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat