Cercador per paraules clau
30 novembre 2021

El #trashtagvalldoreix 2021 retira prop de 1.000 kg. de deixalles de l’entorn del Camp de Futbol i el torrent de Can Badal

L’edició 2021 del #trashtagvalldoreix va aplegar una quinzena de veïns de Valldoreix, que van dedicar el matí del diumenge 21 de novembre a netejar de brossa i residus l’entorn natural de la riera de Can Badal i la zona del Camp de Futbol. L’activitat va començar a les 11 del matí, quan els voluntaris van agafar els guants i les bosses d’escombraries, lliurades per l’EMD de Valldoreix a cada participant, i es van distribuir per la zona a netejar. Ben aviat van començar a treure de la llera de la riera i del bosc els primers residus, que van anar dipositant per fraccions, a cada un dels tres punts habilitats per l’EMD al llarg del recorregut per poder abocar els residus.

A mida que van anar passant els minuts, les saques de les fraccions resta, envasos, runa i vidre es van anar omplint i la muntanya de deixalles acumulades va anar creixent fins a gairebé acumular prop de 1.000 kg. de residus, que posteriorment van ser retirats per la Brigada Municipal. Al final van es van aconseguir treure del bosc una considerable quantitat de ferralla, envasos, plàstics, residus domèstics i, fins hi tot, una roda de tractor de grans dimensions.

El balanç final de la jornada va deixar molt satisfets, tant a l’organització de l’EMD com als participants, ja que, a banda dels residus retirats, es va aconseguir localitzar un antic abocador de residus il·legal que aviat es netejarà. La iniciativa tindrà continuïtat en properes edicions, que serviran per seguir netejant els boscos de Valldoreix i per continuar conscienciant la ciutadania sobre la necessitat de mantenir net l’entorn natural de la vila.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal