Cercador per paraules clau
15 novembre 2018

El valldoreixenc Enric Bru s’alça amb la medalla d’or de natació als Jocs Special Olympics 2018

Enric Bru, valldoreixenc membre del taller ocupacional Aspasur de Valldoreix i de l’equip de la federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual), va aconseguir la primera posició dels 25 metres braça a la convocatòria internacional Special Olympics del passat octubre.

La Seu d’Urgell i Andorra la Vella van acollir del 4 al 7 d’octubre una cita de l’esport olímpic per a persones amb discapacitat intel·lectual, amb esportistes arribats de tots els racons del planeta. El valldoreixenc Enric Bru i el seu company barceloní al taller ocupacional Aspasur de Valldoreix, Artur Montes, van aconseguir pujar al podi de natació amb l’or en 25 metres braça i la medalla d’argent en mitja piscina esquena, respectivament.

La convocatòria esportiva ha comptat amb la presència de prestigioses delegacions esportives internacionals com Bèlgica, Àustria, Hongria o la Índia a més de la participació de l’amfitriona, el Principat d’Andorra, i de les comunitats autònomes de Castella-La Manxa, Castella i Lleó, Aragó, la Comunitat de Madrid, La Rioja, el País Valencià i amb 1.236 inscripcions de 60 clubs provinents del territori català. En total, els Jocs van aplegar més de 2.000 participants vinguts d’arreu del món i de la resta de la península.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal