Cercador per paraules clau
05 setembre 2023

El veí històric de Valldoreix Antonio Zamora, pregoner de la Festa Major 2023

Antonio Zamora serà el pregoner de la Festa Major de Valldoreix 2023. Aquest ha estat el principal anunci que s’ha fet durant la presentació del programa d’actes de la festa grossa de la vila, que se celebrarà els pròxims dies 15, 16 i 17 de setembre. L’anunci ha anat a càrrec del president de l’EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, que ha presidit l’acte d’aquest matí, acompanyat per la vocal de Cultura, Susanna Casta i el mateix pregoner. Per presentar la figura d’Antonio Zamora el president ha destacat la seva dilatada trajectòria formant part del teixit social i associatiu de la vila, que el va portar a ser membre de Creu Roja Valldoreix -que enguany celebra 60 anys- des de la seva fundació i president de l’entitat durant quasi 20 anys. Antonio Zamora també ha presidit en dues etapes la centenària Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix. Sobre ell el president ha dit que ‘és un pregoner que fa poble i que s’estima molt Valldoreix. Que ha dedicat molts esforços, energies, il·lusions i hores robades al temps lliure i a la família a treballar per Valldoreix i, per tant, hem considerat que és la persona idònia per exemplificar el Valldoreix que volem, on el protagonisme el tinguin les entitats’.

Tot seguit ha pres la paraula el pregoner que ha agraït les paraules del president i ha refermat les paraules del president afirmant que el seu ‘compromís amb Valldoreix ha estat des de sempre, des que era un nen. Aquest altruisme m’ha acompanyat sempre. Jo no he nascut a Valldoreix, però hi vaig venir de petit. He participat en totes les iniciatives de la vila com l’Aplec de la Salut, la Festa de l’Arbre, festes majors… La meva vida ha estat Valldoreix i jo Valldoreix me l’estimo molt’.

La tasca de presentació dels actes programa d’activitats ha anat a càrrec de la vocal de Cultura, que ha desgranat totes i cada una de les 40 propostes, que inclouen activitats infantils com titelles, i tallers mediambientals; les activitats joves com els concerts de Mariona Escoda i Buhos; i actes per a tots els públics com el pregó, les havaneres, el concert de rumba ‘tribut a Gato Pérez’, la cercavila dels Gegants de Valldoreix i una de les novetats d’enguany, com és el 1er concurs de fotografia de Festa Major “Fes Ta Foto’23“, entre d’altres. Tampoc faltaran a la cita amb la festa grossa les activitats esportives com els tornejos de tennis/pàdel/vòlei platja del Club Esportiu Valldoreix i les classes de Dance i Body Balance del Complex Esportiu.

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, la Festa Major 2023 combinarà activitats més tradicionals com la sardinada ecològica de l’Assde Veïns i Veïnes Progressistes; la botifarrada popular; l’arrossada marinera i la Festa de les Ostres, a càrrec del supermercat Condis; amb propostes més actuals com el “Valldoreix Street Food“, que oferirà menjar dels restaurants La Rampa, El Tapes i La Tasca del Sol durant els concerts de la Nit Jove i la Trobada Castellera.

Pots consultar i descarregar AQUÍ el programa de la Festa Major 2023 de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals