Cercador per paraules clau
30 maig 2022

El VIII Cicle de Concerts a l’aire lliure de Valldoreix arrenca aquest dissabte a Can Monmany

La mezzosoprano Ana Hässler, acompanyada al piano per David Casanova estrena, aquest dissabte a les 21:45h, la 8a edició del Cicle de Concerts a l’aire lliure de Valldoreix amb el recital ‘Can Monmany, música per a un quadre. De Cuba a Catalunya’. El cicle Musical s’ha presentat aquest dilluns 30 a la Sala de Plens de la Casa de la Vila i ha comptat amb la participació de la mateixa Ana Hässler, el violinista i membre del Trio Claret Gerard Claret,El president Josep Puig i la vocal de Cultura, Susana Herrada.

Durant la compareixença davant dels mitjans Ana Hässler ha desgranat el contingut de la seva proposta, detallant que aquesta serà un passeig pel repertori català i cubà. Així, el públic assistent a l’estrena del cicle començarà escoltant peces de compositors tan nostrats com Fréderic Mompou, Miquel Ortega, Fernando Obradors, Isaac Albéniz, Xavier Montsalvatge i Anna Bofill, per després gaudir de les melodies caribenyes de creadors de la talla d’Ernesto Lecuona, Rodrigo  Prats, Gisela Hernández, Eduardo Sánchez de Fuentes, José Castro “Chané” i Ignacio Villa.

La segona vetllada als jardins de Can Monmany estarà protagonitzada pel duet format per la cantautora Judit Neddermann i el cantant i compositor Vernat, que portaran a sobre de l’escenari valldoreixenc el seu nou projecte musical, que recull temes dels dos artistes, barrejades amb versions d’altres músics que els han inspirant al llarg de la seva vida. El concert de Judit Neddermann i Vernat serà el dissabte 11 de juny a les 21:45h.

La cirereta del cicle la posarà el dissabte 18 de juny, a partir de tres quarts de déu, el Trio Claret. La formació integrada pel prestigiós violinista Gerard Claret i els seus dos fills Sergi Claret (viola) i Jordi Claret (violoncel) repeteixen visita a la masia més emblemàtica de la vila per presentar el seu nou repertori ‘Vespres Bohemis’, on interpreten grans clàssics com Bach, Kodaly i Mozart.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat