Cercador per paraules clau
08 juliol 2016

Elena Degollada, nova vocal d’Economia, Serveis Generals, Participació Ciutadana i Pla d’Actuació Municipal de l’EMD de Valldoreix

Degollada substitueix en el càrrec al vocal Xavier Gavaldà, que per motius personals i professionals, va deixar les seves responsabilitats com a membre de l’equip de govern de la corporació valldoreixenca, el passat mes de maig.

L’acte de presa de possessió del nou vocal es va celebrar el dimecres 6 de juliol a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix, on Elena Degollada va jurar el seu càrrec davant el president de l’EMD, Josep Puig, i la totalitat dels vocals que conformen el Ple de la Junta de Veïns de l’entitat, excepte la vocal Susana Herrada que no va poder assistir a la sessió per viatge de feina. Tots els grups polítics amb representació a la junta de veïns van mostrar el seu suport i la van felicitar i encoratjar en aquesta nova etapa.

En el seu primer parlament com a nova vocal de l’EMD de Valldoreix, Elena Degollada, docent de professió, es va mostrar molt honorada pel nomenament i va posar de relleu que afronta aquest nou càrrec amb molta il·lusió i responsabilitat de posar-se a disposició de la ciutadania de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-03-2023

El Dia Internacional de la Dona marca el ple de març de l’EMD de Valldoreix

15-03-2023

Prohibit fer foc al bosc: Valldoreix està des d’avui i fins al 15 d’octubre en període de risc d’incendi forestal

14-03-2023

L’Escola de Música de Valldoreix celebra 25 anys d’ensenyaments musicals a la vila amb un gran concert

13-03-2023

Valldoreix celebra el Dia de la Dona amb una obra teatral reivindicativa i caminant per la igualtat