Cercador per paraules clau
08 juliol 2016

Elena Degollada, nova vocal d’Economia, Serveis Generals, Participació Ciutadana i Pla d’Actuació Municipal de l’EMD de Valldoreix

Degollada substitueix en el càrrec al vocal Xavier Gavaldà, que per motius personals i professionals, va deixar les seves responsabilitats com a membre de l’equip de govern de la corporació valldoreixenca, el passat mes de maig.

L’acte de presa de possessió del nou vocal es va celebrar el dimecres 6 de juliol a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix, on Elena Degollada va jurar el seu càrrec davant el president de l’EMD, Josep Puig, i la totalitat dels vocals que conformen el Ple de la Junta de Veïns de l’entitat, excepte la vocal Susana Herrada que no va poder assistir a la sessió per viatge de feina. Tots els grups polítics amb representació a la junta de veïns van mostrar el seu suport i la van felicitar i encoratjar en aquesta nova etapa.

En el seu primer parlament com a nova vocal de l’EMD de Valldoreix, Elena Degollada, docent de professió, es va mostrar molt honorada pel nomenament i va posar de relleu que afronta aquest nou càrrec amb molta il·lusió i responsabilitat de posar-se a disposició de la ciutadania de Valldoreix.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals

13-05-2024

Junts+ Puigdemont, força més votada el 12-M a Valldoreix