Cercador per paraules clau
16 maig 2017

Els alumnes del Ferran Clua decoren la nova sala de calderes de biomassa de l’escola amb un mural

La idea del mural es creació dels alumnes Carla Latorre, Martí Oñate, Anna Trullenque, Martina Corominas i Adrian Codorniu de la classe de 5è A, que es van imposar al concurs per ser el dibuix escollit per decorar la paret exterior de la sala de la caldera de biomassa estrenada aquest curs. 

La realització del mural va anar a càrrec dels alumnes de 5è del centre que es van encarregar de plasmar de plasmar el disseny fet pels guanyadors a la paret triada per la direcció de l’escola.

La decisió de quin havia de ser el mural va recaure en un jurat que es va reunir a finals d’abril al centre. Els membres del jurat van ser el president Josep Puig, la vocal d’Ensenyament, Susana Herrada; la directora del centre, Marta Puiggalí, tres mestres de l’escola i la mare de l’escola i artista, Montse Cufí.

Montse Cufí va ser també l’encarregada de guiar els alumnes durant la plasmació col·lectiva del mural, un treball que destaca per la vinculació amb les inicials del nom del centre educatiu i al seu dia a dia, amb la representació d’una cadira i un escriptori.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat