Cercador per paraules clau
27 juliol 2020

Meritxell Neddermann acomiada fins l’any vinent els Concerts d’Estiu a Valldoreix

El darrer acte del cicle musical dels Concerts d’Estiu a Valldoreix va portar el passat dissabte a la plaça Maria Sabater la cantant i pianista Meritxell Neddermann, que va presentar a Valldoreix el seu primer treball en solitari ‘In the backyard of the castle’. El públic valldoreixenc, que va omplir la pràctica totalitat de la vuitantena de localitats disponibles -convenientment separades per complir amb la normativa anticovid- va gaudir amb l’eclèctica posada en escena de Neddermann, que barrejava amb desimboltura peces d’estils tan diferents com el pop, el soul, R&B, el gòspel, la música electrònica i els ritmes urbans.

El recital va començar amb el tema que dona nom al disc ‘In the backyard of the castle’, per després anar desgranant tots i cada un dels temes recollits a l’àlbum de debut de la barcelonina i a través dels quals va despullar les seves emocions més íntimes. L’actuació de Meritxell Neddermann ha posat el ribet d’or als Concerts d’Estiu a Valldoreix 2020, que han portat a la vila formacions i intèrprets de referència com l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48, la flautista Patrícia de No, els pianistes Emili Brugalla i Seon-hee Myong i el violoncelista Peter Thiemann.

L’edició d’enguany dels Concerts d’Estiu ha estat marcada per la pandèmia de la Covid-19, que ha provocat la reducció forçada de l’aforament dels concerts. Amb tot, la valoració del cicle és molt positiva, fet que queda constatat per l’entusiasta resposta del públic, que ha gairebé exhaurit totes les entrades disponibles en cada un dels quatre recitals, celebrats al llarg del juliol entre la Pl. del Casal de Cultura i la Pl. Maria Sabater.

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

21-06-2024

Ple de juny; informe de la Síndica, planejament de Mas Fuster i protocol d’assetjament

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix