Cercador per paraules clau
15 juliol 2020

Els Concerts d’Estiu a Valldoreix es traslladen de la plaça del Casal a la plaça Maria Sabater

El cicle musical estiuenc de Valldoreix experimentarà a partir d’aquest dissabte un canvi d’escenari de les actuacions i l’actuació de la pianista Seong-hee Myong i el violoncel·lista Peter Thiemann ja no es farà a la plaça del Casal de Cultura i el concert tindrà lloc a la plaça Maria Sabater, a tocar de l’església de l’Assumpció. El motiu que ha propiciat aquesta nova ubicació és la incompatibilitat de les actuacions amb l’activitat del servei de terrassa del restaurant ‘el Casalet’, on es generava un soroll excessiu, que incomodava els músics i el públic assistent i no els permetia concentrar-se com cal a uns i gaudir del recital als altres.

És per això que, tant el concert d’aquest dissabte com la cloenda a càrrec de Meritxell Neddermann del dissabte 25 de juliol, ja es faran en el nou espai, que permetrà gaudir de la música sense cap interferència a tots els assistents. Com hem dit, el dia de l’estrena pujaran al recent escenari de la Pl. Maria Sabater la coreana Seon-hee Myong i el violoncel·lista alemany Peter Thiemann, fundadors i professors de la Fundació Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) i veïns de Valldoreix. Thiemann actualment exerceix de director artístic de la Fundació AIMS, mentre que Seon-hee Myong compagina la docència amb les actuacions en concerts socials i caritatius.

Per aquest dissabte els dos intèrprets oferiran un programa amb música clàssica ‘popular’, en què el públic assistent podrà gaudir de melodies i dels temes més coneguts del repertori simfònic i operístic de la música de cambra de compositors com Bach, Händel, Popper, Massenet, Mascagni entre d’altres.

En la darrera cita del cicle la pianista i compositora Meritxell Neddermann presentarà a la Pl. Maria Sabater el seu àlbum debut, In The Backyard of the Castle, oferint un directe original amb un estil molt personal. Durant el concert el públic assistent podrà gaudir de la versatilitat de la barcelonina, experimentant amb l’impressionisme vocal i pianístic en estils tan variats com el gòspel, el clàssic, el pop i el soul, entre d’altres gèneres musicals, que aporten a cada tema un to diferent.

 

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

30-03-2023

Valldoreix presumeix de teixit esportiu a la 1a edició de la Gala de l’Esport

28-03-2023

L’equip de govern de Valldoreix fa balanç del mandat 2019-2023

22-03-2023

La plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix estrena zona esportiva de cal·listènia

21-03-2023

Acord entre l’EMD i l’AFA de l’Arnau Cadell pel foment de l’educació cultural i l’activitat esportiva entre l’alumnat