Cercador per paraules clau
19 desembre 2017

Els Itineraris de Natura de Valldoreix queden connectats en el tram entre el carrer Brollador i l’Av. Castellot

Les obres al tram de la riera entre l’avinguda Castellot i el pont del carrer Brollador, fetes la setmana pasada, han permès habilitar un sender que permet enllaçar els dos itineraris sense trepitjar l’asfalt.

 En aquests moments els treballadors estan acabant d’adequar el terreny per consolidar el camí obert a tocar del creuament dels torrents de Can Llobet i de Can Badal. Les tasques per obrir el nou tram d’itinerari van consistir en l’obertura del sender desbrossant un dels marges a tocar del pont del carrer brollador i fins a arribar a l’avinguda Castellot.

Fins ara el tram de camí de la riera de Can Llobet amb la de Can Badal, en el tram esmentat, no permetia als senderistes completar el itinerari sense haver de sortir al carrer. Amb el projecte completat, ara els passejants poden recórrer, pràcticament, tot l’itinerari que connecta l’Escola de la Floresta i el Club de Tennis amb el camí de la Salut i Can Domènech envoltats de l’entorn natural de Valldoreix.

Un cop completats els treballs, l’actuació aconseguirà assegurar la completa accessibilitat del traçat als veïns i veïnes de la vila i protegir l’entorn dels torrents de Can Llobet i del Badal, incolosos desde 2010 entre els paratges naturals protegits pel Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB).

Tornar a Actualitat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedin

Notícies relacionades

17-06-2024

Prohibits els coets, els petards i les fogueres; Valldoreix es prepara per a les revetlles i l’estiu

11-06-2024

Junts i Lliures per Europa, candidatura més votada a les eleccions al Parlament Europeu a Valldoreix

24-05-2024

Una setantena de veïns i veïnes assisteixen a la xerrada sobre prevenció d’incendis a Valldoreix

17-05-2024

Ple de maig; pròrroga a l’EMV i Momotaro, zona de ‘petó i adéu’ a l’estació i festius locals